12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul Judetean Mehedinti are datorii de zeci de miliarde

Spitalul Judetean Mehedinti are datorii de zeci de miliarde

Spitalul Judetean Mehedinti nu va mai putea acorda masa bolnavilor, daca nu va plati cel putin o parte din datoriile pe care le inregistreaza catre furnizori. Din datoria totala de peste 60 de miliarde de lei, pe care unitatile spitalicesti din Mehedinti o au catre furnizorii de alimente si medicamente, mai mult de 50 de miliarde de lei revin Spitalului Judetean.

Laptele si piinea au ajuns joi cu intirziere la cea mai mare unitate sanitara din Mehedinti, din cauza datoriilor prea mari ale spitalului catre firmele furnizoare. „Am luat legatura cu aceste firme si am ajuns la o intelegere.

Casa Judeteana pentru Asigurari de Sanatate Mehedinti va mai achita o parte din datorii si ei vor asigura, in continuare, piine si lapte pentru spital“, a spus medic Stelica Ciobotea, directoarea Directiei de Sanatate Publica Mehedinti. Spitalul Judetean Mehedinti a fost somat si de catre societatea de apa-canal SECOM SA Drobeta Turnu Severin sa plateasca o treime cel putin din datoria de peste un miliard de lei. In caz contrar, unitatea sanitara va fi debransata de la reteaua de apa potabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS