19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn barbat s-a spinzurat cu o sirma

Un barbat s-a spinzurat cu o sirma

Un gorjean a fost gasit spinzurat marti seara de catre sotia sa, care tocmai se pregatea sa il invite la masa. Nicolae Stroiescu, de 41 de ani, din Danciulesti, si-a pus capat zilelor, folosind ca streang o sirma pe care a agatat-o de un cui. Nicolita Stroiescu, sotia lui, a spus ca barbatul ei obisnuia sa bea, intre cei doi avind loc in permanenta certuri.

Femeia a povestit ca Nicolae Stroiescu, angajat la Schela Petroliera Stoina, a venit acasa ametit, a mincat, dupa care a plecat la bufetul din sat.

„A venit de la bufet dupa citeva ore si a zis ca ma omoara si a inceput sa dea in mine. S-a mai linistit si s-a dus in casa sa se culce. Am facut ceva de mincare si am mai vorbit cu cei batrini. Am pus masa si m-am dus sa il chem si pe el. Am dat peste picioarele lui, ca nu era becul aprins. Am aprins lumina si l-am vazut spinzurat de un cui batut in stilpul de lemn. Nu stiu ce a avut“, a afirmat femeia. Aceasta este mama a trei fete minore, care au ramas orfane de tata si fara nici un sprijin material.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS