20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNA,TOvarasi, stam acasa!

NA,TOvarasi, stam acasa!

Agentiile de turism din Craiova nu sint, asa cum ne-am astepta, luate cu asalt de turisti dornici sa petreaca Revelionul NATO intr-un mod de neuitat. Nici macar destinatiile de la noi din tara, cele mai frecvent cautate, nu mai au succesul de altadata.

Preturile pentru un sejur intr-o statiune montana din Romania concureaza strins cu preturile pentru o calatorie de Revelion in Europa, in care sint incluse masa festiva si tot felul de actiuni oferite de organizatori.

Ofertele agentiilor din Banie au preturi „pentru toate buzunarele“ si cu toate acestea, numai un salariat ale carui venituri depasesc zece milioane lunar isi poate pune problema daca de Revelionul 2002-2003 pleaca la munte sau pastreaza banii pentru un frigider nou. Iar cei care si-ar putea permite o astfel de vacanta sint, dupa cum spunea o agenta de turism, lucratori ai vreunei regii care poseda cel putin o vila de protocol pe care o pun la dispozitia angajatilor.

Agroturismul este cea mai atractiva solutie pentru cei care, desi fara bani prea multi, nu pot renunta la obisnuita calatorie de sfirsit de an. Vilele cu patru-opt locuri au fost inchiriate chiar cu doua luni inainte, desi pretul este cam piperat. La o vila de doua stele cu patru locuri, o vacanta de cinci zile, in care se include si masa festiva de Revelion, costa intre opt si zece milioane de lei de persoana, in functie de zona in care este amplasata cabana.

Revelionul 2002-2003 nu se arata prea promitator. Pentru majoritatea romanilor va fi inca o petrecere la cabana „Plapumioara“.

Colegi de serviciu, de liceu, prieteni au inceput sa faca cheta pentru petrecerea care se va desfasura, cel mai probabil, in apartamentul mai spatios al unuia dintre ei. Si daca nici una dintre aceste variante nu va este la indemina, ramine intotdeauna varianta occidentala, recent adoptata si la noi, de a iesi in noaptea dintre ani pe strazile orasului pentru un foc de artificii mai mult sau mai putin impresionant. Sarbatori fericite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS