12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Despre vedete…

Halle Berry are probleme cu sotul

Celebra actrita Halle Berry, cistigatoare a mult-rivnitului premiu Oscar, a marturisit ca urmeaza o terapie impreuna cu sotul sau, Eric Ben, ca urmare a unei crize prelungite survenite in relatia lor. Hale Berry, in virsta de 34 de ani, care va fi vazuta in filmul Die Another Day, a spus ca nefericirea a inceput dupa cistigarea primului sau Oscar, in luna martie a acestui an. „Adevarul este ca, in timpul perioadei celui mai important succes al meu in viata publica – acea pretioasa distinctie oferita de Academia Americana de Film, in viata mea particulara s-a produs o criza prelungita“, a declarat actrita revistei Essence. Ea a adaugat ca decizia de a merge la un psihoterapeut impreuna cu sotul sau, in virsta de 35 de ani, a apropiat-o si mai mult de acesta. Cei doi s-au casatorit anul trecut in luna ianuarie.

Pavarotti vrea sa fie slab

„In fiecare seara visez sa devin slab“, marturiseste Pavarotti. Luciano Pavarotti, celebrul tenor italian, care a ajuns pe culmile succesului si ale bogatiei, care a calatorit de la un capat la altul al lumii, a marturist ca nu se simte inca implinit. Mai are un lucru de realizat in viata: „In fiecare seara adorm cu gindul ca intr-o zi voi deveni un om slab“. Tenorul, care se afla in prezent intr-un turneu in Mexic, si-a exprimat, printre altele, dorinta ca, peste 100 de ani sa ramina in memoria omenirii ca „un om onest“.

Gene Hackman, din nou premiat

Actorul american Gene Hackman va primi Globul de Aur pentru intreaga cariera, in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor Asociatiei Ziaristilor Straini de la Hollywood, pe 19 ianuarie. Gene Hackman, de 72 de ani, va primi prestigiosul premiu Cecil B. DeMille, care a fost decernat anterior lui Harrison Ford, Al Pacino, Barbara Streisand si Jack Nicholson. Premiul ii va fi acordat pentru a rasplati „contributia sa exceptionala“ la industria divertismentului, in 38 de ani de cariera. Gene Hackman este detinatorul altor trei Globuri de Aur, cele mai prestigioase premii ale cinematografiei americane, dupa Oscaruri. Cel mai recent l-a obtinut anul trecut, pentru rolul din „Familia Tenenbaum“. Actorul a mai primit si doua Oscaruri, pentru „French Connection“ si pentru „Unforgiven“.

Jim Carrey a dat zece milioane de dolari pe o vila de sticla

Zece milioane de dolari pentru o vila pe coasta Oceanului Pacific. Atit a cheltuit faimosul actor de comedie Jim Carrey, pentru achizitionarea noii sale case. Vila este descrisa de cotidianul englez Los Angeles Times ca fiind de o frumusete rara si aproape toata construita din sticla: 400 de metri patrati, trei dormitoare, piscina si un acoperis mobil.

Ben Affleck a angajat bodyguarzi pentru J Lo

Ben Affleck a angajat fosti agenti FBI si CIA pentru a o proteja pe logodnica sa, Jennifer Lopez, de o posibila rapire sau de amenintari teroriste. Potrivit presei americane, noii angajati ai solistei sint experti care au protejat in trecut sefi de state si demnitari de prim rang. Specialistii beneficiaza de un adevarat arsenal, in care pot fi gasite pistoale automate, aparate pentru vedere pe timp de noapte si detectoare de microfoane, serviciile furnizate de ei costindu-l pe Ben Affleck peste un milion de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS