28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnimal X a urcat pe acelasi podium cu Eminem, Kylie Minogue, Red Hot Chili Peppers si Pink

Animal X a urcat pe acelasi podium cu Eminem, Kylie Minogue, Red Hot Chili Peppers si Pink

Trupa Animal X a urcat pe scena pentru a primi premiul MTV pentru cea mai buna performanta romaneasca, in aceeasi seara in care rapperul Eminem a primit trei premii, fiind marele cistigator al editiei.

Este pentru prima oara cind muzica romaneasca este reprezentata la premiile MTV. Trupele nominalizate au fost Partizan, Zdob si Zdub, Class, B.U.G. Mafia si Animal X, iar cei din urma au intrunit cele mai numeroase voturi ale publicului, exprimate pe Internet.

Marele cistigator al serii a fost, asa cum a si prezis Puff Daddy, maestrul de ceremonii al acestei editii, Eminem, „rapperul alb“, care a primit premiile pentru cel mai bun artist, cel mai bun artist hip hop si cel mai bun album pentru „The Eminem Show“.

Aflat si la inceputul unei cariere cinematografice, care se anunta de succes, Eminem si-a dedicat premiile fanilor sai, „fara de care nimic din toate acestea nu s-ar fi intimplat“.

Kylie Minogue si trupele americane Red Hot Chili Peppers si Linkin Park au cistigat cite doua premii fiecare. Kylie a fost numita cea mai buna artista pop, mai buna decit Enrique Iglesias, Anastacia si Shakira, ceilalti trei nominalizati pentru acest premiu.

Cintareata, care s-a declarat „indragostita de Europa“, si-a confirmat recenta revenire in muzica cu un al doilea trofeu european: acela pentru cel mai bun artist dance. Linkin Park au primit si ei doua premii, pentru cea mai buna trupa si pentru cea mai buna trupa hard rock.

Nominalizati si ei, Red Hot Chili Peppers s-au multumit cu premiile pentru cea mai buna trupa rock si cea mai buna evolutie scenica. Aflata in strinsa competitie cu Britney Spears, Jennifer Lopez a fost numita cea mai buna artista, numai ca nu a fost prezenta pentru a-si primi premiul. Pink a primit premiul pentru cea mai buna melodie a anului („Get The Party Started“), iar Alicia Keys pe acela pentru cea mai buna artista R&B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS