11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFintina de la Gradina Botanica s-a inundat

Fintina de la Gradina Botanica s-a inundat

O conducta din zona Gradinii Botanice din Craiova a suplimentat cantitatea de apa pe metru patrat, iar fintina s-a inundat.

Astfel de surse de apa intra in responsabilitatea Serviciului de gospodarire comunala al Primariei Craiova, care se ocupa cu reparatia si intretinerea acestora, impreuna cu Regia de Apa.

La urechile angajatilor serviciului respectiv n-a ajuns insa povestea cu fintina inundata. Ovidiu Vanghelie a recunoscut ca, desi era de competenta serviciului pe care il conduce, nu a intreprins nici o actiune, pentru ca nu stia nimic:

„Noi, in colaborare cu Regia de Apa, sintem responsabili pentru orice lucrare legata de fintinile de pe raza orasului. Numai ca

n-am primit nici o sesizare. Oricum, ar fi trebuit sa stim pentru ca reparatiile sint reparatii si intretinerea e intretinere. Si nici de la regie nu am primit vreo sesizare“.

Ramine de vazut daca, dupa sesizarea noastra, autoritatile implicate vor face ceva pentru inlocuirea conductei sparte. Daca nu, la fintina de la Gradina Botanica va fi apa din belsug. Dar nu de baut!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS