24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta a punctat de doua ori in meciul cu juniorii PSD Dolj

Victor Ponta a punctat de doua ori in meciul cu juniorii PSD Dolj

Seful Corpului de Control al primului ministru si al tineretului social-democrat, Victor Ponta, si-a petrecut acest week-end in Banie, cu intentia de a le scoate fotbalul din cap juniorilor pesedisti din Dolj. Ponta a condus din teren selectionata tinerilor social-democrati din Muntenia si restul Olteniei, in meciul sustinut simbata, pe gazonul bazei sportive „Gica Popescu“, impotriva echipei de tineret a PSD Dolj. Gazdele i-au avut in teren ca oameni de baza pe Claudiu Manda, consilier municipal si seful TSD Dolj – pe post de virf de atac, si pe deputatul PSD Valeriu Zgonea, coordonatorul echipei. Avind in vedere ca deputatul PSD a trecut in rindul seniorilor, fiind una dintre piesele de baza ale nationalei parlamentare de fotbal a Romaniei, care a zdrobit saptamina trecuta, cu scorul de 6-2, selectionata similara a Bulgariei, el a evoluat numai pe parcursul primei reprize si alternativ, la cele doua formatii.

Ca orice lider care se respecta, Victor Ponta le-a marcat juniorilor doljeni doua goluri si ar fi fost aproape de un hat-trick, daca portarul gazdelor, Daniel Calin, fiul secretarului de stat Ion Calin, nu ar fi intervenit providential la una dintre faze.

Partida a fost urmarita de pe margine de citeva admiratoare, care se inghesuiau pe banca de rezerve sa le ofere asistenta celor accidentati. La capatul unei dispute mai mult decit amicale, echipa oaspete a reusit o remiza (8-8), in ciuda faptului ca la scorul de 6-5 pentru gazde, Claudiu Manda s-a laudat catre fetele de pe banca de rezerve ca mai da doua-trei goluri si incheie repede conturile cu oaspetii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS