15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul il ia la rost pe Putin

Viceprimarul il ia la rost pe Putin

Cu o insufletire cel putin egala cu cea care se punea in problema titlurilor de proprietate fusesera dezbatute la Primaria Cruset si incidentele explozive ce tulburasera in ultimele zile Moscova.

Dupa ce rasucise de nenumarate ori chestiunea pe o parte si pe cealalta, viceprimarul Alexandru Cirlugea isi formase in cele din urma opinia personala asupra evenimentelor ce facusera agentiile de stiri din intreaga lume sa vuiasca.

Concluzia sa ar fi ca situatia luarii de ostatici de la teatrul moscovit nu fusese bine mediata, vicele fiind de parere ca presedintele Vladimir Putin a gresit atunci cind nu a dus compromisul pina la capat, pentru a salva astfel vietile sutelor de oameni sechestrati de teroristii ceceni.

„Eu, domnule, daca eram in locul lui Putin, faceam un compromis, chit ca trebuia sa renunt la galoane, si terminam cu razboiul din Cecenia, numai ca sa-i salvez pe oamenii aceia“, si-a exprimat el dezaprobarea.

Viceprimarul s-a declarat nemultumit si de modul in care trupele antiteroriste au fortat interventia pentru a pune capat incidentului.

„Am urmarit pina noaptea, cind s-a dat ultimatumul. A fost o greseala ca au folosit gazul respectiv, au murit peste o suta de persoane. Si ce oameni! E pacat, ca la teatru nu se ducea oricine. N-au folosit metoda care trebuie. Aproape toti cei care au murit au fost intoxicati cu gaz.“

• Pagina realizata de Mioara DRAGALINA si Dan CIOVICA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS