13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Russell Crowe are talente de… bunicuta!

O bunicuta in virsta de 54 de ani a devenit o mare vedeta in Statele Unite dupa ce a cistigat Campionatul Mondial de Tricotat. Bunica a reusit sa croseteze 245 de ochiuri in doar trei minute. In cadrul unui spectacol de televiziune, bunicuta a reusit, de asemenea, sa impleteasca un fular in doar doua ore.

Editorul revistei Women’s Weekly spune ca tricotatul a devenit hobby-ul multor vedete americane, printre care Julia Roberts, Winona Ryder, Cameron Diaz si, nu in ultimul rind, al cistigatorului premiului Oscar, indragitul Russell Crowe.

Gwyneth Paltrow va fi colega de filmari cu mama ei

Actrita Gwyneth Paltrow a inceput deja filmarile la noul ei film, care recreeza povestea de dragoste dintre poetii Sylvia Plath si Ted Hughes. Pelicula, produsa in parte de BBC Films, prezinta legatura amoroasa dintre Plath si Hughes (rol interpretat de actorul din The Road To Perdition, Daniel Craig), dupa ce s-au cunoscut ca studenti la Universitatea Cambridge din Anglia.

In acest film va aparea, de asemenea, si mama lui Gwyneth Paltrow, actrita Blythe Danner, care va detine rolul mamei poetei Plath, Aurelia.

Ambii poeti de origine americana, Plath si Hughes,

s-au casatorit in 1956, sase ani mai tirziu Sylvia sinucizindu-se dupa o depresie. Cei doi sint considerati printre cei mai vestiti poeti postbelici ai lumii, iar povestea lor de dragoste este una dintre cele mai inedite aventuri ale secolului.

Regizorul american Steven Spielberg merge in Cuba

Regizorul american Steven Spielberg va merge, saptamina viitoare, in Cuba, pentru a asista la o retrospectiva a filmelor sale.

„Steven a fost onorat sa primeasca o astfel de invitatie din partea institutului de film cubanez“, a declarat purtatorul de cuvint al regizorului, Marvin Levy. „El a spus intotdeauna ca cinematograful este un mediu creator universal, care atinge toate popoarele, dincolo de frontiere si de culturi“ si ca este nerabdator sa vada comunitatea cinematografica si publicul cubanez, a adaugat purtatorul de cuvint.

Printre filmele care vor fi prezentate figureaza „E.T.“, „Falci“ si cea mai recenta creatie a sa, „Raport Special“. Initiator al manifestarii „Filmele lui Spielberg: un festival in Cuba“, presedintele institutului cinematografic cubanez, Omar Gonzales, a subliniat ca opera cineastului american este bine cunoscuta si foarte admirata in Cuba atit de catre regizori, cit si de catre marele public.

J Lo se marita cu Ben Affleck

Diva pop, Jennifer Lopez, a confirmat zvonurile potrivit carora urmeaza sa devina sotia logodnicului sau, Ben Affleck.

Artista poarta in prezent un inel cu diamant pe care actorul l-a cumparat pentru ea. De doua ori divortata, actrita si cintareata a recunoscut, de asemenea, ca impreuna cu starul din „Good Will Hunting“ si-a facut planuri de casatorie. Ei vor ca relatia lor sa fie cit mai intima posibil, sa petreaca mult timp cu prietenii sau sa iasa la cina.

Marc Anthony s-a impacat cu sotia sa

Cintaretul Marc Anthony s-a impacat cu sotia sa, Miss Univers in 1993, dupa o scurta despartire. Marc Anthony si Dayanara Torres sint casatoriti de doi ani si au un baietel de un an si opt luni.

Cintaretul mai are o fiica de sapte ani, Arianna, dintr-o relatie anterioara cu o politista. Marc Anthony, in virsta de 34 de ani, si fosta Miss Univers, de 28 de ani, au locuit separat in ultimele trei luni. Ei sint atit de fericiti ca au reusit sa-si rezolve conflictele, incit planuiesc sa-si reinnoiasca juramintele de casatorie la sfirsitul acestui an. Ceremonia va avea loc la Porto Rico, unde locuiesc parintii starului, in decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS