25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCosmar pe strada Basarabilor din Slatina

Cosmar pe strada Basarabilor din Slatina

Persoanele care strabat strada Basarabilor din Slatina asteapta de mai bine de trei saptamini ziua cind lucrarile ample incepute aici cu acordul municipalitatii se vor incheia. Deoarece strada respectiva este foarte circulata din cauza numeroaselor depozite angro, soferii au numai cuvinte „de lauda“ la adresa primariei.

Marian Stoica, distribuitor la o firma care isi are sediul pe strada Basarabilor, ne-a relatat despre modul de lucru: „Vin muncitorii inca de dimineata si incep sa sparga strada. Au taiat-o in o mie de bucati si tot mai gasesc cite ceva de taiat sau de gaurit in fiecare zi. Problema este ca lucreaza de parca nu ar mai vrea sa termine! Din sase-sapte insi, doar doi-trei lucreaza, restul stau prin jur, se uita la aia care lucreaza sau fumeaza o tigara intr-o juma’ de ora“.

Despre clientii filialei locale a BCR, care are ghinionul sa se afle chiar in preajma acestor lucrari, nu mai are sens sa amintim. Parcarea bancii a devenit aproape de nefolosit din cauza manevrelor care l-ar face pe orice sofer de raliu sa radieze de bucurie. Viceprimarul Marin Postolache a declarat ca lucrarile se vor incheia in prima decada a lunii noiembrie. Desigur, aceasta daca nu ploua sau, mai rau, daca nu va ninge…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS