25.1 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul Bulucea il vrea pe Segarceanu in locul lui Ilie Balaci

Primarul Bulucea il vrea pe Segarceanu in locul lui Ilie Balaci

Intr-o sedinta desfasurata ieri la primarie, pentru stabilirea detaliilor privitoare la organizarea „Zilelor Craiovei“, s-a luat in discutie si lista cu propuneri pentru personalitatile care vor primi distinctia de cetatean de onoare al municipiului.

Pe lista figureaza, printre altii, Ilie Balaci, fostul mare jucator al Universitatii Craiova, Corneliu Stroe, presedintele clubului oltean in perioada de glorie, Ion Dogaru, decanul Facultatii de Drept „Nicolae Titulescu“, si Aurel Segarceanu, fostul antrenor al echipei nationale de Cupa Davis. Intre Balaci si Segarceanu, primarul l-ar prefera pe cel din urma, stiindu-se ca edilul-sef al Craiovei este un mare fan al tenisului, practicindu-l in fiecare week-end. De altfel, in urma cu doua saptamini, cind la Craiova

s-a desfasurat turneul national al veteranilor la tenis de cimp, cei doi au jucat mai multe partide care s-au incheiat la… egalitate! Game, set si meci pentru Segarceanu, care in meciul cu Bulucea cistiga o medalie de onoare.

Cele doua personalitati care vor primi aceasta distinctie vor fi selectate luni, in sedinta comisiei de cultura, si aprobate de plenul consiliului local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS