10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Cinema si cinemuzica

Underworld isi lanseaza un nou album

Formatia Underworld a dat detalii in legatura cu noul sau album intitulat „A Hundred Days Off“. Proiectul contine zece piese si va fi precedat de un single, intitulat „Two Months Off“, care va ajunge in magazinele de specialitate pe 9 septembrie. Printre piesele care intra pe album se numara „Mo Move“, „Two Months Off“, „Twist“, „Sola Sistim“, „Little Speaker“ si „Trim“. De asemenea, cei doi membri ai trupei vor reincepe spectacolele live cu ocazia concertului pe care il vor sustine la Creamfields, in Marea Britanie, pe 24 august.

Kylie Minogue este prea sexy

Comisia Malaysiana de Cenzura a interzis videoclipul al “Live in Sidney” al cintaretei Kylie Minogue pentru ca era prea indraznet, alaturi de alte aproape 200 de filme si videoclipuri care ar contribui la cresterea criminalitatii in aceasta tara musulmana, a relatat ieri cotidianul The Star. Potrivit presedintelui comisiei, Shaari Mohamad Noor, filmele si videoclipurile respective au fost interzise pentru ca ar favoriza cresterea criminalitatii, in special al numarului de violuri.

Meat Loaf si Bryan Adams pe aceeasi scena, la Londra

Meat Loaf a anuntat ca va participa la spectacolul care va avea loc la Hyde Park, in Londra. Show-ul va avea loc pe 24 iulie si face parte din seria Route of Kings Concert. Printre ceilalti artisti care vor urca pe scena in parcul londonez se numara Bryan Adams, pe 20 iulie, Supertramp, pe 21 iulie, The Cure, pe 27 iulie, si Paul Weller, pe 28 iulie.

Spice Girls s-au pus pe scris

Mel B si Geri Halliwell urmeaza sa-si publice cartile pe care le-au scris in aceeasi zi. Scary Spice a scris „Catch A Fire“, carte bazata pe jurnalele pe care ea le-a tinut inca de pe vremea cind avea 13 ani. Cealalta fosta membra a trupei Spice Girls, Geri, a realizat o a doua autobiografie, „Just For The Record“, care este urmarea celei intitulate „If Only“, in care este prezentata viata sa din adolescenta si din vremea cind era membra a formatiei Spice Girls. Ambele carti vor aparea in magazinele de specialitate pe 2 septembrie.

Fetele de la All Saints n-au renuntat la muzica

Natalie si Nicole Appleton vor lansa single-ul lor de debut, intitulat „Fantasy“, pe 2 septembrie. Fostele componente ale formatiei All Saints au semnat un contract cu casa de discuri Polydor. Artistele au lucrat la albumul lor de debut inca din momentul in care trupa All Saints s-a destramat, la inceputul anului trecut. Albumul va fi lansat dupa single catre sfirsitul acestui an.

Idila la Hollywood: Lara Flynn Boyle si Matthew Perry, mai mult decit amici

Desi nu se cunosc decit de o saptamina, ei intilnindu-se la premiera filmului „Man in Black II“, Lara Flynn Boyle si Matthew Perry n-au incetat sa se vada aproape in fiecare zi. Gurile rele au inceput deja sa spuna ca intre cei doi actori a inflorit o adevarata poveste de dragoste, desi, pina nu demult, Matthew era iubitul lui Jennifer Capriati, iar Lara a fost iubita lui Harrison Ford si a lui Jack Nicholson.

Eric Clapton e fericit ca va fi din nou tatic

Eric Clapton va deveni din nou tatic la virsta de 57 de ani. Sotia starului, Melia McEnery, este insarcinata, urmind sa dea nastere celui de-al doilea copil al cuplului, primul fiind o fetita de un an, pe nume Julie Rose. Clapton, care s-a casatorit cu actuala sa sotie in prima zi a acestui an, a declarat ca este pur si simplu in al noualea cer de fericire.

Pamela Anderson din nou mamica

Dupa ultimele zvonuri de la Hollywood, Pamela Anderson va fi din nou mamica. „Raspindacul“ vestii este Steven Tyler, „vocea“ de la Aerosmith, care a dat publicitatii ce i-a spus lui Kid Rock, actualul iubit al sirenei din „Alerta la Malibu“. Acesta i-a explicat motivul pentru care Pamela nu il va mai putea urma in turneu, incepind de la sfirsitul lunii august, deoarece ea este insarcinata. S-a vorbit si despre casatorie, dar nu mai devreme de sfirsitul acestui an. Actrita mai are doi copii, pe Brandon Thomas si Dylan Jagger, de 6, respectiv 5 ani, din casatoria cu Tommy Lee.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS