10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViata de vedeta in 2002

Viata de vedeta in 2002

Micile birfe din viata vedetelor au fost intotdeauna gustate de fani. Multi amatori de divertisment sint practic dependenti de acest gen de informatii. Cine se mai marita sau se mai insoara, ce cupluri celebre s-au mai destramat sau care sint planurile starurilor sint tot atitea subiecte de interes public „vinate“ de ziaristi si consumate de majoritatea populatiei. Mizind pe cererea mare de informatii, citiva „specialisti“ in birfe au intocmit o lista de …previziuni ale anului 2002 in viata vedetelor.

Rufele murdare, spalate pe ecranele cinematografelor

Controversatul rapper american Eminem isi va muta viata pe platourile cinematografice. Cintaretul va juca intr-un film despre viata sa. Chiar daca nimeni nu cunoaste calitatile interpretative ale rapper-ului – ne referim aici la cele actoricesti – productia cinematografica promite a fi un succes de casa. Numai daca ne aducem aminte ca Slim Shady a facut publice bataile cu mama sa si cu fosta sotie este suficient sa ne dam seama ca filmul va fi extrem de picant.

O singura nedumerire. Filmul va purta sau nu patratel rosu? Asta, gindindu-ne, binenteles, la vocabularul „cool“ al rapper-ului-actor.

„Spaima vampirilor“ a fost capturata

Nu este meritul vreunuia dintre vampirii pe care Buffy, pe numele ei Sarah Michelle Gellar, i-a fugarit o vreme pe ecranele televizoarelor noastre pentru a le implinta in inima vestitul tarus. Dupa atita vinatoare, tintasa a devenit obiectiv sigur pentru sageata lui Cupidon, care se pare ca a lovit-o tocmai in inima. Gurile rele si prevestitoare spun ca povestea de dragoste dintre Buffy, spaima vampirilor, si Freddie Prinze Jr s-ar putea lasa anul acesta cu …pirostrii. Cert este ca amorezii pot fi vazuti impreuna in filmul Scooby-Doo.

Adio, prieteni!

Se pare ca „Prietenii“ de pe micul ecran ne vor parasi, contractele protagonistilor apropiindu-se de final. Jennifer Aniston, Couurtney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer si Matthew Perry nu au dat inca semne ca ar vrea sa reinnoiasca pactul de… prietenie. Care este motivul pentru care au ramas totusi atita timp impreuna? Prietenii stiu de ce: 750.000 de dolari per episod.

Oscar, bine ai venit acasa!

Festivitatea de decernare a premiilor Oscar va avea loc anul acesta chiar la Hollywood. Cea de-a 74-a editie se va desfasura la Kodak Theater, sala care se afla in incinta unui complex de lux recent amenajat pe „Hollywood Boulevard“. Ciudat, deoarece am fost informati, ca nu cu mult timp in urma, vedetele nu si-ar fi plimbat picioarele prin acel loc nici platite.

Se cauta un James Bond

Cine nu-l cunoaste pe James Bond? Inalt, fermecator, plin de sarm. Din pacate, si ultimul interpret al agentului britanic nu mai este atit de fermecator si de sarmant. Si pentru ca anul acesta se implinesc 40 de ani de la prima ecranizare a aventurilor lui James Bond, este clar ca „nemuritorul“ cuceritor cu spirit de aventura trebuie sa se reintoarca sub o noua infatisare. Ultima serie a avut premiera in luna noiembrie a anului trecut, avindu-l ca protagonist pe Pierce Brosnan. Din pacate, aceasta este ultima aparitie a actorului britanic in postura agentului 007, asa ca producatorii au inceput deja sa caute inlocuitori. Deocamdata, se vehiculeaza nume precum Hugh Grant, Ewan McGregor si Mel Gibson.

Men in Black 2

Nu se putea ca anul acesta Will Smith sa nu bata un extraterestru! Si-ar fi pierdut indeminarea! In noul film, agentii J si K se implica intr-o lupta intergalactica. Filmul va avea premiera pe 3 iulie, cu o zi inaintea Zilei Nationale a Statelor Unite. Pura coincidenta?

Omul-Paianjen revine

In ciuda faptului ca premiera a fost aminata din noiembrie anul trecut in luna mai a acestui an, se zvoneste ca „Spiderman“ va avea succes. Pelicula a petrecut ceva timp in laboratoarele cinematografice, unde s-au pus la punct efectele speciale si unde au fost scoase scenele in care apar turnurile WTC din New York.

Britney Spears si bautura

Nu este vorba de vreun titlu de best seller sau de vreo noua piesa a interpretei, ci de faptul ca in 2002 cintareata americana are dezlegare la alcool. Asta, datorita faptului ca vedeta va implini 21 de ani. Si dupa ce ultima virgina a lumii artistilor a degustat anul trecut putin sex, de ce n-ar incerca anul acesta si cu niscavai licori bahice. PS: Nimeni nu stie cum va sarbatori Britney cea de-a 21 aniversare, dar, gindindu-ne la faptul ca la 20 de ani a platit un stripper ca sa o distreze impreuna cu mama si cu sora ei, este mai mult ca sigur ca petrecerea din acest an va fi exploziva.

Turneul Rolling Stones

Legendarii inca in voga de la Rolling Stones vor sarbatori anul acesta 40 de ani de la debutul formatiei. Aniversarea nu se va produce in familie cu tort si luminarele, ci pe scena, asa cum sperau si fanii. Este vorba despre un turneu pe care trupa il pregateste in acest an. Destinatia ramine, deocamdata, necunoscuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS