7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCele mai interesante cupluri ale anului 2001

Cele mai interesante cupluri ale anului 2001

De la Charles si Camilla pina la Britney si Justin, majoritatea cuplurilor celebre au fost in atentia publicului in anul 2001. Unele dintre ele au gasit calea spre fericire, altele, din contra, au avut parte de suferinta produsa de despartire. Iata, in rindurile care urmeaza, povestea citorva dintre ele.

• In iulie, fostul Beatles, Paul McCartney, a carui sotie, Linda, a murit de cancer la sin in luna aprilie a anului 1998, a cerut-o in casatorie pe Heather Mills. Cuplul a dat o petrecere la Hudson Hotel, din New York, pe 20 octombrie, dupa ce Macca a sustinut un concert in beneficiul victimelor atacurilor teroriste de la World Trade Center.

• Dupa o relatie mai mult decit publica cu Ellen DeGeneres, care a durat trei ani si jumatate, Anne Heche s-a casatorit cu cameramanul Coleman Laffoon, pe 1 septembrie. Cuplul va fi binecuvintat cu un copil, la inceputul anului viitor.

• In luna iunie, Printul Charles si vechea sa prietena, Camilla Parker Bowles, au reusit sa-i supere pe „ciinii de paza“ ai Casei Regale in momentul in care si-au manifestat in mod public afectiunea, la o petrecere care a avut loc, la Londra, cu ocazia celei de-a 15-a aniversari a Societatii Nationale de Osteoporoza. Cu aceasta ocazie, zvonurile potrivit carora cei doi indragostiti se vor casatori in curind s-au intetit.

• Un cuplu fericit este si cel in care sint „implicati“ Russell Simmons si Kimora Lee. Vedeta hip-hop si celebrul manechin au pus bazele casei de moda de mare succes Phat Farm, el pe post de fondator, ea pe post de director de creatie.

• Anul acesta, diva pop Britney Spears si iubitul ei, Justin Timberlake, membru al formatiei ‘N Sync, au fost vazuti cam peste tot impreuna, inclusiv in Fort Lauderdale, unde cuplul a inchiriat o casa, lasindu-si fanii sa se intrebe cit timp va mai dura pina cind ei isi vor uni destinele.

• In iunie, Meg Ryan si Dennis Quaid s-au despartit dupa noua ani de casnicie. La scurt timp, actrita s-a consolat in bratele colegului sau din Proof of Life, Russell Crowe, cu care a petrecut clipe de neuitat in Santa Monica. Flacara pasiunii s-a stins insa destul de repede. Din cauza cui? Nimeni nu poate spune. Inca.

• La trei ani dupa ce au devenit un cuplu, si la nici doua luni dupa ce, in luna martie, pozasera impreuna pentru fotoreporteri, la ceremonia decernarii Premiilor Oscar, Julia Roberts si Benjamin Bratt au pus capat relatiei lor, lasindu-i pe fani sa se intrebe daca actrita va reusi vreodata sa-si intemeieze o familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS