19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Draga Mosule,

Iti trimit o mica scrisoare din partea multor copii si nepoti ai unor parinti (agricultori) sau bunici (pensionari) din comuna Poiana Mare – Dolj.

Va rog foarte frumos (daca este posibil) sa le trimiteti un mic cadou constind intr-o interventie la forurile competente pentru achitarea acelui milion de lei pe hectar de teren cultivat cu plante prasitoare – primavara 2001. Domnul Calin, contabil-sef la DGAIA Dolj, a fost Mos Craciun numai pentru toti sefii Asociatiilor Agricole (considerindu-i cei mai nevoiasi), acordindu-le sute de milioane de lei. Eu iti doresc, Mos Craciun, multa sanatate, putere de munca, iar bunul Dumnezeu sa va ajute in sensibilizarea organelor competente, astfel incit milionul de lei la hectar sa ajunga pina in Sarbatori la cei ce si-l doresc.

Prin aceasta, ati face fericiti multi copii, nepoti si, in plus, multi agricultori, pensionari, care in speranta acestui drept si-au cheltuit toate economiile si pensiile in achitarea lucrarilor agricole, pentru infiintarea culturilor anului 2001-2002.

Complicele lui Mos Craciun din Poiana Mare – Dolj,

Ionel Caragea, str. Independentei, nr. 94A

• Draga Ionel, Mos Craciun s-a interesat de soarta subventiei pe care trebuia sa o primeasca bunicii tai si-ti spune ca de cinci zile, la Poiana Mare a sosit suma de 1,7 miliarde de lei, cuvenita agricultorilor, iar bunicii tai nu au decit sa se duca sa-i ia de la unitatea CEC din comuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS