17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZapada a ingreunat circulatia in judetul Olt

Zapada a ingreunat circulatia in judetul Olt

Societatea OLTDRUM a intervenit pentru dagajarea soselelor din judetul Olt ca urmare a caderilor substantiale de zapada din ultimele doua zile. Directorul acestei institutii, Gheorghe Dumitrescu, a spus ca s-a intervenit cu materiale antiderapante in zonele periculoase si pe pante, iar in rest s-a actionat cu pluguri semipurtate. Probleme au fost in localitatile Criva, Piatra-Olt, Recea, Valea Mare, Priseaca, Slatina si Coteana. Gheorghe Dumitrescu a adaugat ca pe toate soselele s-a circulat in ultimele doua zile in conditii de iarna.

Si in municipiul Slatina s-a actionat inca de duminica seara, in special pe drumurile in panta. Actiunea a fost reluata ieri-dimineata, in jurul orei 5.00, cind toate cele 16 utilaje ale primariei au iesit sa curete bulevardele si strazile principale ale orasului. Ninsoarea care a continuat si in cursul zilei, a facut insa ca masinile sa circule cu greutate, in special in centrul orasului, unde s-au format cozi de aproape un kilometru la semafoare.

Primaria Slatina avertizeaza societatile comerciale ca pot primi sanctiuni usturatoare, conform Hotaririi de Consiliu Local nr.10/2001, daca nu curata trotuarele din fata magazinelor care le apartin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS