19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrezentatoarele dezbracate de pe canalul bulgar de televiziune MSAT vor ajunge si pe Internet

Prezentatoarele dezbracate de pe canalul bulgar de televiziune MSAT vor ajunge si pe Internet

Stiristele goale de la televiziunea MSAT, care vor prezenta buletinele informative in cadrul emisiunii „Adevarul gol“ la sfirsitul fiecarei saptamini, vor ajunge si pe Internet, a anuntat regizorul Stilian Ivanov. Fetele care citesc stirile dindu-si jos hainele vor avea o pagina web speciala, in care isi povestesc biografia si isi publica fotografii facute pe parcursul vietii lor.

Doua canale TV nemtesti – SAT 1 si RTL – supraliciteaza pentru dreptul de a cumpara si transmite respectivele emisiuni autohtone. SAT 1 chiar a aratat stirile de noapte.

Iata cum se desfasoara activitatea in studioul MSAT:

„Galia, hai, zimbeste!“, ii spune Stilian Ivanov fetei in costum rosu-caramiziu si care priveste la camera. Ea se relaxeaza putin si le daruieste un zimbet „spectatorilor“.

„Stii, nu-i asa, cu ce stire incepi?“, intreaba pentru orice eventualitate Stilian. Ea da din cap in semn de incuviintare, forfota din studioul MSAT inceteaza, iar prima emisiune in care stiristele sint goale debuteaza. „In vami domneste un haos deplin dupa concedierile lui Emil Dimitrov…“.

Cind Galia incepe cea de-a doua – „Semnal despre o bomba pusa…“ – sacoul ei cade alunecind pe pardoseala. Apoi, fata incepe sa-si descheie incet bluza alba. Tocmai pronunta: „La cea de-a 32-a sesiune, consilierii primariilor…“, cind bluza cade si ea linga sacou. In studiou, linistea devine densa, iar celelalte trei fete s-au asezat aproape si nu pierd nici o clipire a Galiei. Ele nu se supara ca „Adevarul gol“ incepe cu ea pentru ca au tras la sorti. In timp ce stirile continua, fusta fetei e deja linga celelalte haine. Fiecare dintre fetele de la MSAT se vor dezbraca in bikini pina la Anul Nou.

Tinerele au un telefon la care pot primi si laude, si critici. Banii strinsi in urma acestor apeluri telefonice vor fi destinati unor actiuni de binefacere. Galia iubeste ciinii si va da banii fundatiei din Sofia care se ocupa cu apararea patrupezilor vagabonzi. Veniturile de pe urma telefonului unei alte tinere, Didi, ajung la artistii care traiesc in mizerie. O alta fata, Viki, va contribui cu banii strinsi la ocrotirea monumentelor culturii, iar Iva va darui banii caminelor de orfani.

Bulgaria inainteaza repede spre Europa. Patru fete seducatoare vor incinta nu numai privirile bulgarilor, dar si pe ale occidentalilor. Este aproape sigur ca, dupa ce „Adevarul gol in 600 de secunde“ ajunge pe canalele nemtesti si pe alte canale occidentale, multi investitori, sponsori si filantropi isi vor dezlega pungutele si isi vor investi averile in trezoreriile aproape goale din Bulgaria, fara sa intrebe de nici un fel de standarde si conditii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS