9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua ambulante au avut nevoie de salvare

Doua ambulante au avut nevoie de salvare

Acestea au ajuns in sant in timp ce „alergau“ sa dea ajutor victimelor

Doua masini ale Serviciului de Ambulanta Craiova au ajuns intr-un sant in timp ce mergeau spre Terpezita, la apelurile unor bolnavi. Unul dintre echipaje a avut nevoie de ajutorul SMURD.

In noaptea 5 spre 6 decembrie, dupa miezul noptii, dispeceratul a primit un apel pentru a se interveni la un accident rutier la Terpezita.

Constantin Dan, de 42 de ani, soferul uneia dintre salvari, un Fiat Ducato cu numarul de inmatriculare DJ-04-HWU, impreuna cu medicul si asistenta de serviciu au pornit spre locul respectiv pentru a ajuta victimele. „Pe drum, inainte de o curba, spre Lazu, a fost o portiune de polei. Nu mi-am dat seama si ne-am rostogolit in sant. Nu am mai ajuns la locul accidentului, ci la spital“, isi aminteste Constantin Dan.

La scurt timp dupa acest accident, o a doua salvare plecata tot in directia Terpezita, la alt caz, a ajuns in acelasi sant. „Soferul primei ambulante a suferit un traumatism toracic. Au anuntat prin statie si echipa SMURD le-a dat primul ajutor. Medicul si asistenta au suferit leziuni usoare. Cu echipajul celei de-a doua salvari nu

s-a intimplat nimic, doar masina a derapat din cauza poleiului“, a precizat Antonie Antonie, directorul Serviciului de Ambulanta Craiova. A fost astfel nevoie de o a treia ambulanta pentru transportul victimelor de la Terpezita la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS