20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii institutionalizati din Olt au primit cadouri de la Mos Nicolae

Copiii institutionalizati din Olt au primit cadouri de la Mos Nicolae

La initiativa Cristinei Patru-Staicu, directoarea Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului (DGPDC) Olt, toti copiii din cele noua centre de plasament din judet au primit ieri cite un cadou, in functie de posibilitatile financiare pe care fiecare director al unei asemenea institutii le-a avut la dispozitie.

La Centrul de Plasament „Speranta“, din Slatina, directoarea Nicolita Pavel a reusit sa le ofere cadouri tuturor celor 83 de copii. Fiecare pachet, in care erau hainute, dulciuri si jucarii, a avut o valoare de aproximativ 100.000 de lei. Cei sase copii din centrul respectiv care se numesc Nicolae au avut parte de un program-surpriza, iar cadourile pe care le-au primit au fost ceva mai consistente. Nicolita Pavel a precizat ca surpriza oferita copiilor din centru nu ar fi fost posibila fara ajutorul financiar al consiliului judetean si al DGPDC Olt.

Cadouri au gasit ieri in ghetute si cei 150 de copii de la Centrul de Plasament „Temerarii“, din Bals. O ciocolata, o sticla de suc, biscuiti si alte dulciuri au reusit sa insenineze ziua de Sfintul Nicolae si pentru acesti copii.

Mos Nicolae a trecut ieri si pe la Centrul de Plasament „Sf. Elena“ din Corabia. Directoarea institutiei, Rodica Netoi, a declarat ca fiecare din cei 70 de copii a primit cite un pachetel. Cadourile au constat in jucarii, dulciuri si cite o camasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS