12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Kestii lumesti

Elefantii cafegii

Elefantii din localitatea indiana Udupi beau cafea, dupa care fac reclama produsului pe panourile legate de partile laterale ale corpului. Turistii vin in fiecare dimineata pentru a vedea pachidermele consumind cani intregi de cafea imediat dupa ce servesc micul dejun. In momentul in care termina de baut, elefantii sint scosi pe strazi acolo unde promoveaza cele mai recente feluri de cafea aparute pe piata.

Berea care dezbina…

Primarul din Köln i-a suparat foarte tare pe cetatenii orasului pe care il conduce deoarece a fost vazut in timp ce consuma un alt tip de bere decit cel al urbei. Barbatul a fost zarit intr-un pub din orasul rival Düsseldorf in momentul in care bea bere locala Alt. Rivalitatea traditionala dintre cele doua orase este din cauza competitiei dintre berea neagra Alt de Dússeldorf si berea blonda Köelsch de Köln. Gestul primarului a fost catalogat de media din Koln drept „un pacat care a ranit sufletul orasului“.

Viermisorii nimfomani

Un cercetator britanic a descoperit ca viermisorii din Peninsula Scandinavica se bucura de partide-maraton de sex care dureaza uneori chiar trei ore si jumatate. Omul de stiinta a petrecut patru luni filmind o specie de viermi din Finlanda si a remarcat ca „micutii“ prefera sa o „faca“ la suprafata solului in timp ce majoritatea celorlalte specii prefera sa se imperecheze in subteran.

Urmarind o gaura neagra…..

Un automobilist din Noua Zeelanda le-a declarat politistilor ca mergea cu farurile stinse deoarece incerca sa gaseasca o „gaura neagra“ in spatiu. Barbatul este astronom amator si, pentru a vedea mai bine „cosmosul“ pe intuneric, a stins farurile, insa, din neatentie, a trecut pe sens invers si a fost reperat de catre politisti. Calatoria sa prin spatiu l-a facut sa-si piarda carnetul pentru un an si jumatate.

Cacao in loc de heroina si sarlatan in loc de prieten

Un austriac a fost condamnat pentru inselaciune deoarece i-a vindut unui prieten pudra de cacao sustinind ca este heroina. Barbatul a declarat ca a recurs la aceasta metoda pentru a-l face pe prietenul sau sa se lase de droguri. Judecatorul nu a fost impresionat de gestul tinarului si i-a „recomandat“ patru luni de inchisoare, in timp ce „victima“ nu a primit nici o pedeapsa deoarece nu a facut altceva decit sa cumpere 50 de grame de cacao.

Oferta speciala medicala: slabesti si primesti bonus o…operatie!

Doctorii unui spital din statul american Ohio i-au promis unui pacient in greutate de aproape 280 de kilograme ca-i vor face gratuit o operatie de fixare a stomacului, in cazul in care reuseste mai intii sa slabeasca 70 de kilograme. Barbatul, in virsta de 42 de ani, nu are cei aproape 20.000 de dolari necesari pentru operatie, deoarece asigurarea sa medicala nu acopera un asemenea tratament. Cu ajutorul unei diete bazate pe lichide, el spera ca anul viitor sa ajunga la o greutate de circa 200 de kilograme pentru a putea beneficia de oferta medicilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS