14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Pe urmele lui Jim Morrison

Fanii legendarului rocker Jim Morrison vor putea sa calce pe urmele pasilor pe care i-a facut starul inainte de a muri, la Paris, cu ocazia sarbatoririi zilei sale de nastere, peste exact o luna. Persoanele prezente la manifestare vor face un tur de aproximativ patru ore, pe jos, care va include mai multe locuri pe care Jim Morrison le-a frecventat in ultimele luni ale vietii sale.

Michael Jackson a spart topurile

In ciuda criticilor pe care le-a primit albumul „Invincible“, Michael Jackson a reusit sa debuteze pe locul 1 in 13 tari, printre care se numara Australia si Statele Unite. In prima saptamina, in America s-au vindut peste 360.000 de exemplare din noua aparitie, insa „Invincible“ va fi „batut“ cu siguranta de cel de-al treilea album lansat de Britney Spears, care se asteapta sa depaseasca un milion de exemplare vindute in primele sapte zile. Acesta este cel de-al 22-lea an in care Jackson lanseaza albume care ajung direct pe locul intii in clasamente.

Nicole Kidman joaca scene fierbinti imbracata

Nicole Kidman a refuzat sa filmeze nuda scene in noua sa pelicula intitulata „The Hours“. Actrita va putea totusi fi vazuta purtind un costum special pentru realizarea scenelor fierbinti. Acesta este strins pe corp, de culoarea pielii si a fost produs de o firma specializata in crearea costumelor de scafandru. Alaturi de Kidman, in „The Hours“ joaca Meryl Streep si Julianne Moore.

Natalie Imbruglia se plictiseste repede de barbati

Natalie Imbruglia recunoaste ca in rindul prietenilor sai circula o gluma potrivit careia solista nu este capabila sa reziste mai mult de noua luni intr-o relatie cu un barbat. Printre personalitatile cu care s-a intilnit de-a lungul timpului se numara David Schwimmer si Lenny Kravitz. Solista sustine insa ca nu are regrete si se considera norocoasa deoarece se simte atrasa de barbatii talentati.

Fite de vedete la MTV Europe Music Awards

Kylie Minogue a insistat sa i se asigure un storcator electric de fructe, in culise, la ceremonia MTV Europe Music Awards, care a avut loc in urma cu doua zile la Frankfurt. Artista doreste, de asemenea, un paravan traditional japonez pentru a-l folosi in timp ce se aranjeaza pentru aparitia pe scena, avind in vedere ca intre camere nu exista decit pereti improvizati. Mai sint si alte vedete care au avut la rindul lor anumite pretentii. Mary J Blige, de exemplu, a dorit sa aiba in camera ei mustar de Dijon si sosuri pentru carne de pasare, in timp ce Jay-Z a subliniat ca vrea doua canapele din piele albastra, pe care sa se odihneasca.

Liz Hurley este insarcinata

Actrita-manechin Liz Hurley, in virsta de 36 de ani, este insarcinata si va naste primul sau copil in luna aprilie, a anuntat purtatorul ei de cuvint, citat de AFP. Tatal copilului este producatorul de film Stephen Bing. De mai multe saptamini, in presa britanica circulau zvonuri privind aceasta sarcina. Actrita a fost fotografiata facind sport in haine largi, potrivite pentru o viitoare mama – ceea ce nu era stilul ei -, iar ziaristii au observat ca formele sale au inceput sa devina din ce in ce mai „rotunde“. Liz Hurley, care initial a negat ca ar urma sa aiba un copil, s-a declarat „incintata“ de faptul ca va deveni mama. In prezent, ea se afla la Londra, dar, de fapt, locuieste la Los Angeles, unde are o vila in foarte elegantul cartier Bel Air. Fosta imagine a companiei de cosmetice Estee Lauder, Liz Hurley s-a despartit – dupa o relatie de multi ani – de actorul britanic Hugh Grant, in mai 2000.

New York, New York

Mai multe vedete americane, printre care regizorul Woody Allen, actorii Robert de Niro si Billy Cristal, si-au pus talentul in serviciul unei campanii publicitare pline de umor in favoarea orasului New York, a anuntat joi primarul orasului, Rudolph Giuliani. Intr-unul dintre spoturile campaniei, Woody Allen apare la patinaj in Central Park si, dupa ce-si dovedeste maiestria cu nenumarate figuri artistice, ajunge in fata camerei, unde rasufla greu si spune: „Nu veti crede niciodata, dar este pentru prima data cind mi-am pus patine“. In alt spot, apar actorii Robert de Niro si Billy Cristal, care se cearta care dintre ei se va costuma in curcan pentru parada de Thanksgiving, iar intr-o a treia reclama. fostul secretar de stat Henry Kissinger interpreteaza rolul unui campion de base-ball pe teren, imbracat insa intr-unul dintre elegantele sale costume. Celebra realizatoare de televiziune Barbara Walters apare dansind din solduri la o auditie pentru un spectacol, iar fostul campion de base-ball, Yogi Berra, poate fi admirat in frac, dirijind Filarmonica din New York. „Cine este Phil Armonica?“, intreaba el. Woody Allen, pe care un ziarist l-a intrebat daca ar fi filmat altfel spotul, a raspuns: „Sa nu puneti niciodata aceasta intrebare unui regizor. Eu…eu sint pur si simplu fericit ca nu a fost umilitor“. Campania are ca scop refacerea moralului new-yorkezilor, puternic afectati de tragedia din 11 septembrie. Fiecare dintre spoturi se termina cu aceeasi fraza: „Miracolul New York-ului. Faceti parte din el“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS