16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul educatiei doreste acordarea tichetelor de masa din veniturile unitatilor de invatamint

Ministrul educatiei doreste acordarea tichetelor de masa din veniturile unitatilor de invatamint

Ministrul educatiei si cercetarii, Ecaterina Andronescu, si-a exprimat ieri speranta ca ambele Camere ale Parlamentului vor vota amendamentul privind acordarea tichetelor de masa din veniturile unitatilor de invatamint si nu din venituri extrabugetare, cum au stabilit comisiile parlamentare de Buget-Finante. Declaratia a fost facuta dupa intrevederea pe care Ecaterina Andronescu a avut-o ieri cu grupul PSD din Senat. „Este mult mai convenabil ca aceste tichete de masa sa se acorde din veniturile unitatilor de invatamint si nu din venituri extrabugetare. Amendamentul Comisiilor de invatamint va fi sustinut si in plen, iar decizia se va lua prin vot“, a spus Andronescu.

Ministrul educatiei a cerut, de asemenea, sprijin grupului PSD din Senat in vederea sustinerii unor proiecte legislative din domeniul invatamintului. Bugetul alocat invatamintului „nu este mare“, a mai apreciat Ecaterina Andronescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS