10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Cu vaca in dormitor

O vaca din Elvetia a scapat de la cutit dupa ce s-a ascuns in dormitorul unor copii. Animalul a „evadat“ dintr-un trailer care o transporta la abator si a intrat intr-o casa care avea usa deschisa. A fost nevoie de o zi intreaga pentru ca proprietarul sa reuseasca sa scoata vaca din camera, dupa care el a vindut-o unei organizatii pentru protejarea animalelor in schimbul sumei de aproape 1.000 de dolari.

Labrador obez, donat din prea multa dragoste

Proprietarii unui labrador obez, care nu se puteau abtine sa nu-i dea prea multa mincare, l-au oferit altei persoane pentru a-i salva viata. Ciinele Charlie din localitatea engleza Birmingham ajunsese sa aiba aproape 75 de kilograme deoarece din mincarea pe care o primea se puteau hrani patru ca el. Dupa ce stapinii sai au fost anuntati ca daca o tin tot asa ciinele nu va mai rezista mult, Charlie a fost incredintat de catre acestia unei femei care va avea grija ca el sa ajunga la greutatea normala de aproximativ 30 de kilograme.

Si americanii il au pe Hagi Tudose al lor

Un american care avea in casa un singur castron si o singura lingura a lasat peste 1 milion de dolari in testamentul sau. Prietenii acestuia sustin ca de cele mai multe ori fostul contabil, care a murit la virsta de 98 de ani, nu avea in dulap decit o jumatate de piine si un borcan cu unt de arahide pentru a se hrani. Barbatul a purtat totdeauna imbracaminte uzata si a trait in casa in care s-a nascut pina cind a fost dus la un azil de batrini cu putin inainte de a deceda. El nu a fost niciodata casatorit si a lasat toata averea unor organizatii de caritate si biserici.

Sutien cu telecomanda

Un californian a inventat un sutien electronic pentru sportive care mentine sinul ferm pe pozitie si ii tine de cald. Obiectul de lenjerie este dotat cu un dispozitiv electronic pe care purtatoarea il poate manevra. Un comutator le va permite femeilor sa controleze rigiditatea sutienului si libertatea de miscare pe care vor sa o ofere sinilor.

Piromanul indragostit

Un petitor sud-african a dat foc la cinci case pentru a pune mina pe aleasa inimii sale. Totul a inceput cind femeia s-a inchis in casa sa si nu a vrut sa stea de vorba cu „printul“ ei. Minios din fire, barbatul i-a incendiat locuinta iubitei sale, aceasta vazindu-se nevoita sa se ascunda la vecin. Aceeasi soarta a avut-o si casa acestuia, si alte trei in care tinara a incercat sa se adaposteasca. In cele din urma, satenii si proprietarii caselor au reusit sa-l imobilizeze pe „incendiator“, care a fost arestat si urmeaza sa fie judecat.

„Balcoanele“ Europei

Femeile din Marea Britanie au cei mai mari sini din Europa. Potrivit rezultatelor unui sondaj recent, pe locul doi in acest clasament se situeaza olandezele, urmate fiind de daneze, belgiene si frantuzoaice. La polul opus se situeaza reprezentantele sexului frumos din Suedia si Austria.

Fara telefon mobil, fara apetit sexual

Cercetatorii italieni au ajuns la concluzia ca daca proprietarii de telefoane mobile ramin fara acestea, incep sa aiba probleme sexuale. In cadrul studiului intreprins, 300 de persoane au ramas fara mobil timp de 15 zile. Sapte din zece au declarat ca nu pot trai fara telefon, iar un sfert dintre participanti au recunoscut ca le-a scazut increderea de sine si ca au inceput sa aiba probleme in relatiile sexuale cu partenerii. 48 dintre participantii la „chin“ au prezentat depresii, lipsa poftei de mincare si au refuzat orice tentativa de sex pe timpul celor 15 zile in care au stat fara mobil.

In pericol de a-si pierde carnetul de conducator auto pentru ca s-a plimbat beat pe role

Politia austriaca a oprit un barbat care mergea pe role fiind in stare de ebrietate. Reprezentantii legii au descoperit ca respectivul depasise de aproape cinci ori limita maxima admisa. Infractorul, de 33 de ani, avea, de asemenea, un picior in ghips din cauza unui accident. El ar putea plati o amenda de citeva sute de dolari si s-ar putea sa nu fie tot, avind in vedere ca in Austria cei care folosesc rolele pe strazi atunci cind sint in stare de ebrietate isi pot pierde carnetul de conducator auto.

Prostituate in criza de clienti din cauza unui taifun

Prostituatele din Filipine se indreapta catre orasul Angeles unde urmeaza sa soseasca soldati americani. Cei aproximativ 160 de infanteristi marini trebuia sa ajunga mai demult in localitate, insa sosirea lor a fost aminata de trei ori din cauza unui taifun care a impiedicat decolarea avioanelor din Japonia. Asa ca fetele se vad acum nevoite sa-i astepte pe baieti in cele peste 200 de localuri de noapte, saune, cafenele, baruri si hoteluri din Angeles City.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS