21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra vrea sa revina la Poli Timisoara

Contra vrea sa revina la Poli Timisoara

Cosmin Contra, care este legitimat la echipa din Primera Division Getafe, a spus ca si-ar dori sa revina la formatia Poli Timisoara, la finalul contractului sau cu gruparea spaniola.


„Sunt tentat sa ma intorc la Poli, insa nu se pune problema sa o fac pâna in iarna. Si atunci ar fi foarte greu, numai daca s-ar intâmpla ceva la Getafe. Deocamdata ma simt bine in Spania. Din vara, când imi termin contractul, este altceva. Dar va trebui sa am o discutie cu cei din conducerea lui Poli“, a spus Contra, care a mai jucat la Poli Timisoara (1993-1996 si 2004/2005, când a fost imprumutat de la Atletico Madrid).


Intrebat daca se gândeste la o cariera de antrenor, Contra a raspuns: „Doar de antrenor nu, pentru ca sunt convins ca mai pot juca fotbal câtiva ani. Mai am ce sa arat in teren. Suna tentant insa o pozitie de antrenor-jucator. Vreau sa vad daca am stofa de antrenor“.


Jucatorul formatiei Cosmin Contra a adaugat ca fostul international Dorinel Munteanu este un exemplu pentru toata lumea, prin faptul ca s-a remarcat ca antrenor-jucator al echipei CFR Cluj. „Mi-ar placea sa-i urmez exemplul“, a afirmat Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS