17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: S-a urcat băut la volan și a făcut accident

Dolj: S-a urcat băut la volan și a făcut accident

Un tânăr de 30 de ani, din comuna doljeană Robănești, s-a urcat băut la volan și a făcut accident. Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 24 decembrie polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Pielești au fost sesizați prin apel de urgentă 112 cu privire la faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din comuna Robănești, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr, de 30 de ani, din comuna Robănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile, fiind proiectat în gardul unei locuințe. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime omenești, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Dolj. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS