16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisUnde e valoare, vin și rezultatele! Halep și-a demonstrat clasa în meciul cu Flipkens

Unde e valoare, vin și rezultatele! Halep și-a demonstrat clasa în meciul cu Flipkens

Chiar dacă nu a strălucit și nu a jucat cel mai bun meci al ei, Simona Halep și-a demonstrat valoarea încă o dată și a obținut o nouă victorie frumoasă la Wimbledon. Sportiva noastră a trecut în două seturi de Kristen Flipkens, scor 7-5, 6-4, după ce a revenit în fiecare set. Cu acest succes, Simona și-a asigurat prezența în turul al treilea de la Wimbledon.

Primul set a fost unul spectaculos, cu 12 game-uri, dar și cu multe răsturnări de scor. Meciul a debutat cu un break al lui Halep, dar imediat apoi Flipkens a restabilit egalitatea și a trecut în față cu serviciul. Au urmat, apoi, trei game-uri consecutive câștigate de cele două sportive pe serva adversă, iar scorul s-a făcut 4-2. După ce și-a mărit avantajul la 5-2, Flipkens nu a mai mișcat în fața Simonei, care a jucat impecabil și a luat cinci game-uri la rând. Setul s-a închis cu 7-5 în favoarea sportivei noastre, care a luat o gură mare de încredere înaintea părții secunde a jocului.

Doar că, acea gură de încredere a dispărut în startul actului secund, pentru că belgianca a fost mai mult decât motivată și a făcut rapid 3-0. S-a jucat, apoi, cu serviciul până la 4-1, când din nou Simona a avut o revenire de mare jucătoare. Românca nu doar că a restabilit egalitatea, ci a izbutit și al doilea break consecutiv, care a dus-o în față pe tabelă. La 5-4, jucătoarea din România a servit bine și a închis meciul cu 6-4.

Menționăm că acesta a fost meciul de retragere al lui Kristen Flipkens din tenisul profesionist.

În turul al 3-lea, Halep se va duela cu poloneza Magdalena Frech.

Citește și: Badosa, mult prea puternică pentru Irina Bara! Românca, eliminată de la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS