16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv la COVID-19

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv la COVID-19

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv la COVID-19, dar se simte bine şi va lucra în perioada de autoizolare de la domiciliu, a anunţat luni biroul şefului executivului israelian, potrivit Reuters.

Bennett s-a văzut duminică cu secretarul de stat american Antony Blinken, care urmează să fie testat pentru COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

Anunţul a fost făcut la câteva ore după ce Bennett, care este vaccinat împotriva coronavirusului şi a făcut şi o doză booster, a vizitat locul unde doi arabi au ucis doi ofiţeri de poliţie israelieni, în oraşul Hadera, înainte de a fi împuşcaţi mortal, conform Digi24.

„În această dimineaţă, prim-ministrul va efectua o evaluare a atacului de noaptea trecută”, a adăugat biroul lui Naftali Bennett. La această şedinţă vor lua parte miniştrii apărării şi securităţii interne, şeful Statului Major al armatei şi şeful poliţiei naţionale.

Secretarul de stat american Anthony Blinken va fi testat luni pentru COVID

Duminică, Naftali Bennett s-a întâlnit, la Ierusalim, cu secretarul de stat american Antony Blinken.

Secretarul de stat american Anthony Blinken va fi testat luni pentru COVID-19, după ce s-a întâlnit cu prim-ministrul israelian Naftali Bennett la Ierusalim în ziua precedentă, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

„După ce a aflat rezultatul pozitiv al testului prim-ministrului Bennett, am stabilit că numai secretarul Blinken este considerat un contact apropiat. El va urma toate îndrumările CDC”, a declarat purtătorul de cuvânt Ned Price.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS