16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova

Pe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova

Pe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova. Lucrările de introducere și extindere a sistemului de canalizare în Craiova continuă.

Vizate sunt străzile de la periferia municipiului, prinse în proiectul european de modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dolj. În prezent, se lucrează în partea de est a Craiovei, potrivit primarului Lia Olguța Vasilescu.

„Se mărește aria de introducere și extindere a sistemului de canalizare pe străzile de la periferia orașului. În ultimele zile, constructorul a început lucrările pe alte patru străzi din zona de est a orașului. Se lucrează pe străzile Aleea 2 Gârlești, Drumul Apelor, Plaiul Vulcănești și Stejarului, unde se montează conducta principală de canalizare, dar și căminele de vizitare aferente“, a anunțat, pe Facebook, edilul Craiovei.

Lucrările de introducere și extindere a sistemului de canalizare în Craiova continuă

Potrivit edilului, în paralel au loc lucrări de extindere a rețelei de apă pe aleea Dunării, din cartierul Romanești, și se execută lucrări de refacere a sistemului rutier pe străzile Brăila, Muntenia și pe aleile Șerban Cantacuzino I și Șerban Cantacuzino II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS