13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Vedița Colonești - CSO Filiași, scor 3-0. Gazdele și-au luat revanșa!

Liga 3 / Vedița Colonești – CSO Filiași, scor 3-0. Gazdele și-au luat revanșa!

Formația CSO Filiași a pierdut, scor 0-3, partida susținută vineri, în deplasare, în fața echipei Vedița Colonești, contând pentru etapa a 11-a din Liga 3, seria 6. A fost meciul de redebut al lui Victor Naicu pe banca doljenilor. În urma acestui rezultat, Vedița și-a luat revanșa pentru meciul tur, când a pierdut la Filiași cu 4-0.

Gazdele au deschis scorul rapid, după o fază fixă. A fost o lovitură liberă de pe stânga bătută în forță, în careu, de unde Marian Sanda a reluat imparabil de la 5 metri (‘6, 1-0).

Doljenii au reușit să treacă la conducerea jocului, dar majoritatea acțiunilor s-au finalizat undeva la 16 metri.

Vedița și-a majorat avantajul la o fază care nu anunța nimic, pe partea dreaptă, dar valorificată de Robert Stancu. Acesta a scăpat din marcaj și a șutat surpinzător de la 10 metri (’41, 2-0).

Rezultatul final l-a stabilit Andrei Bîră, care a pus latul de la 2 metri, după ce Constantinescu a respins în față un șut al lui Matei (’89, 3-0).

Vedița Colonești: Cristian Stăncioaia – Florin Aria, Ciprian Negoiță, Marian Sanda, George Cotigă, Marian Coman, Sebastian Mirică, Ion Mihai, Ion Mihai, Alin Popa, Robert Stancu. Au mai intrat: Florin Tucă, Antonio Niță, Andrei Bîră, Cristian Matei, Alex Gheorghișor.

CSO Filiași: Dragoș Constantinescu – Robert Dănescu, Eduard Dina, Vlăduț Popa, Cosmin Calu – Alin Pencea, Marius Duriță – Cătălin Manolache, Alin Rogoveanu, Alin Șerban – Alexandru Fotescu. Au mai intrat: Viorel Vîlcică, Florin Cioablă, Ion Crețu, Robert Bubuioc, Alex Armășelu.

Cartonașe galbene: Mirică, Cotigă, Niță / Dina, Duriță, Șerban.

Au arbitrat: Alin Olaru – Ion Onicescu, Ștefan Mincu.

Observatori: Nicolae Ologeanu, Adrian Ion.

Citește și: VIDEO / Ivan şi Reghe, cu gândul la cele trei puncte cu Farul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS