17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că se sinucide

Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că se sinucide

Un bărbat din Botoșani și-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa în vârstă de 3 ani, în apartament și a amenințat că se sinucide. 

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, mascaţi şi cadre medicale, dar și negociatori s-au mobilizat pentru eliberarea ostaticilor. Bărbatu în vârstă de 36 de ani s-a baricadat în casă şi ameninţă că îşi va tăia gâtul cu un cuţit. 

Femeile prizoniere au reușit să evadeze. Fetița a fost scoasă de o polițistă

Ulterior, soția şi mama agresorului au reuşit să fugă din apartament înainte ca acesta să se baricadeze în locuinţă, însă copilul a rămas alături de tată. Ulterior, una dintre poliţistele de la faţa locului a reuşit să-l determine să lase copilul să iasă şi l-a preluat pe geam, pentru că apartamentul este situat la parter.

După aproximativ o oră, negociatorul trupelor speciale a reuşit să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Acesta a fost condus către o ambulanţă pentru o evaluare medicală, iar ulterior a fost transportat la spital.Soacra bărbatului susţine că acesta ar suferi de o serie de afecţiuni psihice pentru care ar lua un tratament şi că ar mai fi avut un astfel de episod şi în urmă cu doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS