17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRazie pe şoselele din Dolj

Razie pe şoselele din Dolj

Poliţiştii doljeni au scos radarele pe străzi la sfârşitul săptămânii trecute. Motivul a fost,spun oamenii legii, prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. „Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, formatiunilor rutiere, dar şi poliţişti de ordine publică, au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. De asemenea, poliţiştii au acţionat şi pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenta bauturile alcoolice sau substante psihoactive”, spun poliţiştii doljeni.

În urma acţiunii au fat date 123 de amenzi, dintre care 61 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Alte patru sancţiuni au fost aplicate pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Restul au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.
Ca măsuri complementare, au fost reţinute 16 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de inmatriculare. Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 33.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS