Ingrediente (pentru 6 porţii): 6 cuişoare întregi, 1 băţ de scorţişoară, 1/2 linguriţă de boabe de piper, un vârf de linguriţă de seminţe de nucşoară, 1 ceapă mare, 4 căţei de usturoi, o bucăţică de ghimbir, 1 linguriţă de sare, 60 ml apă, 60 ml ulei, frunze de curry, 440 g roşii tocate, 1 kg file de pui, 150 ml iaurt, 25 g unt nesărat.
Mod de preparare: Pisaţi bine cuişoarele, scorţişoara, boabele de piper şi seminţele de nucşoară într-un mojar (puteţi folosi şi o râşniţă de cafea sau una specială pentru condimente). Puneţi ceapa, tocată mărunt, usturoiul, ghimbirul, sarea şi apa în vasul unui blender, amestecându-le până când formează o pastă. Încălziţi uleiul într-o cratiţă mare, la foc mediu. Adăugaţi condimentele pisate, pasta formată din ceapă, usturoi, ghimbir şi frunzele de curry şi lăsaţi totul pe foc, amestecând continuu, timp de 10 minute sau până când amestecul se înmoaie. Încorporaţi roşiile, aduceţi amestecul la punctul de fierbere şi lăsaţi preparatul pe foc 30 de minute. Adăugaţi carnea de pui şi iaurtul şi mai lăsaţi să fiarbă încă 15 minute sau până când carnea se pătrunde. Adăugaţi untul şi amestecaţi până se încorporează, apoi serviţi.
Mâncare de pui cu unt
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei

