5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii s-au „încălzit“ la „Fan-Zone“

Suporterii s-au „încălzit“ la „Fan-Zone“

Clubul Universitatea Craiova şi-a încălzit suporterii de toate vârstele pentru meciul de joi seară cu FC Botoșani din prima manșă a semifinalelor Cupei României în Piața „Mihai Viteazul“. Acolo a fost organizat primul „Fan-Zone“ din România pentru o echipă de fotbal, evenimentul fiind un succes. Pentru început s-a încins o miuță între juniorii clubului, fiind permise și „intervenții“ de pe margine, acolo unde mulți fani au creat un careu și au încurajat. Micuții au fost urmăriți din umbră și de „maximii“ Nicolae Negrilă, Costică Donose și Aurică Beldeanu, de pe masa acestora nelipsind nici ziarul Gazeta de Sud, partener la organizarea acestui „Fan-Zone“.
„Piticii“ nu au ezitat deloc să se vopsească pe față, cu alb și albastru, astfel că domnișoara care a executat picturile a fost foarte solicitată.
S-au organizat numeroase concursuri, participanții trebuind să se prezinte cu multe like-uri pe Facebook ca să primească fie produse din partea unui producător de sucuri răcoritoare, fie vopseluri, fie mingi.
Şi-a făcut apariția și mascota Științei, Lionelu, care a devenit atracția micuților fotbaliști. O fetiţă chiar și-a părăsit căruciorul pentru a-l întâlni pe Lionel, mascota Craiovei. Câțiva dintre fotbaliștii Universității Craiova, în speță Mitrovic, Martic, Rossi, Bic și Glavina, au făcut o baie de mulțime pe ritmurile cântecelor cu care se identifică Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS