5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel Badea mizează pe Mangia și elevii săi

Pavel Badea mizează pe Mangia și elevii săi

Jucătorii și staff-ul tehnic de la Universitatea Craiova se află în vacanță de la începutul săptămânii, dar pentru suporterii și oamenii de fotbal din Bănie a venit momentul analizelor și al retrospectivelor. Locul trei ocupat la finele celor 22 de runde îl mulțumește pe directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, care crede că proiectul inițiat chiar de el în 2013 a început să dea satisfacție.
„Este îmbucurător ce se întâmplă acum cu Universitatea. Ceea ce ne-am propus acum aproape cinci ani, când am pornit acest proiect, s-a îndeplinit. Acum avem o echipă competitivă și, cu atât mai mult cu cât joacă pe un stadion nou, le dă craiovenilor o mare satisfacție. Decizia pe care am luat-o a fost cea corectă!“, a declarat Pavel Badea, pentru GdS.

„Craiova este un pol al fotbalului românesc“

„Samuraiul“ a mai spus că jucătorii lui Devis Mangia nu au de ce să se mai gândească la transferuri la echipele din Capitală, așa cum se întâmpla nu demult, și asta pentru că Universitatea de astăzi a devenit o forță și este o rampă bună de lansare, dovadă fiind transferurile lui Bogdan Vătăjelu și Andrei Ivan peste hotare.
„Nici nu se pune problema să gândesc că vom mai vinde jucători în Capitală. Craiova este o rampă de lansare pentru orice jucător, pentru echipele bune din Europa. Nu este nevoie ca ei să treacă pe la alte echipe din campionatul românesc pentru a intra în vizorul marilor echipe. Craiova este un pol al fotbalului românesc, o echipă care transmite încredere și seriozitate în exterior“, a punctat Pavel Badea.
În acest sens, se pare că oficialii clubului din Bănie au primit de curând o ofertă de cinci milioane de euro pentru Alex Băluță de la un club important din Europa, iar negocierile continuă, deoarece finanțatorii olteni l-au evaluat pe căpitan la șapte milioane. În cazul în care se ajunge la un numitor comun, locul lui Alex Băluță ar putea fi luat de Alexandru Ioniță de la Astra, giurgiuvenii acceptând să-și cedeze decarul pe o sumă importantă de bani plus juniorul Vladimir Screciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS