10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep mulţumită de jocul făcut pe arena de la Wimbledon

Simona Halep mulţumită de jocul făcut pe arena de la Wimbledon

După eliminarea din optimile de la Wimbledon, printre lucrurile pozitive, Simona Halep trece, în primul rând, faptul că a avut reacția dorită după Paris, motiv pentru care cataloghează performanța din cadrul turneului londonez drept un rezultat bun.
„Pozitiv este că am jucat atât de bine după dezamăgirea de la French Open. Am fost din nou în stare să lupt până la sfârșit. Am jucat bine, deci jocul meu e acolo unde trebuie. Am fost bine. Astea-s părțile bune. Nu mă pot plânge de altceva, pentru că ea a câștigat meciul. Probabil că e mai ușor de suportat când știi că ea a jucat atât de bine. Poate și asta e un lucru bun, că toate jucătoarele au nevoie să facă tenisul lor cel mai bun ca să mă bată. Dar asta nu mă face mai fericită. Iau lucrurile așa cum sunt și merg înainte, nu am cale de întors. Cred că a fost un tenis de un nivel excelent. Fiecare dintre noi a jucat la un nivel foarte bun. Am fost din nou foarte aproape. În tiebreak poate aș fi putut să servesc mai bine și un pic mai tare. Apoi, în setul al treilea, serviciul pe care l-am pierdut a făcut un pic greu de crezut că încă mai pot recupera, pentru că ea a servit atât de bine. Cred că a fost bine, în general. Multe lucruri pozitive din acest meci. Iar ea a jucat foarte bine, deci a meritat victoria.E frumos că sunt în Top 10 de atât de mult timp. Sunt foarte mulțumită cu performanța mea. Desigur, unul dintre obiective este să ajung pe locul 1. Am avut o altă șansă aici. Am fost aproape. Dar asta nu mă afectează atât de mult, pentru că am mulți ani în față. Așa că poate voi avea mai multe șanse. E aproape, deci trebuie să continui să muncesc,” a spus Simona Halep, în conferinţa de presă de după meci.
La doar un pas de locul 1, Simona rămâne, însă, cea mai longevivă jucătoare din Top 10 începând de luni, cu 182 de săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS