16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică / Drăgulescu: Dacă aș încheia și finalele pe locul 1 la sărituri și 2 la sol aș fi mai mult decât fericit

Gimnastică / Drăgulescu: Dacă aș încheia și finalele pe locul 1 la sărituri și 2 la sol aș fi mai mult decât fericit

Marian Drăgulescu s-a calificat în finalele de la sol și sărituri (foto: Prosport)
Marian Drăgulescu s-a calificat în finalele de la sol și sărituri (foto: Prosport)

Gimnastul român Marian Drăgulescu a obținut, ieri, calificarea în finalele la sol și sărituri la Campionatele Europene care se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. El a avut o evoluție reușită la sol, arbitrii acordându-i 14,666 puncte, a doua notă a calificărilor. La sărituri, gimnastul român a obținut calificarea în finală cu prima notă, media sa fiind de 14,666 puncte.

Drăgulescu, medaliat cu argint la sol și sărituri la ediția de anul trecut a Campionatelor Europene, va fi singurul reprezentant al lotului masculin în finalele pe aparate, ceilalți cinci sportivi, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Andrei Ursache și Laurențiu Nistor, nereușind să obțină calificarea.

Drăgulescu a declarat aseară, că ar fi fericit dacă ar termina și în finale pe locul 1 la sărituri și 2 la sol, așa cum s-a întâmplat în calificări. „Am prima notă din calificări la sărituri și a doua la sol. Întotdeauna se poate mai bine sau mai puțin bine. Dacă aș încheia și în finale pe locul 1 la sărituri și 2 la sol aș fi mai mult decât fericit. E greu însă, într-o competiție toți își doresc să câștige. Cea mai mică greșeală, cel mai mic pas te scoate, dar mă bucur că mi-a ieșit azi. Doamne-ajută să prind o zi bună și în finale și să cânte imnul României”, a spus gimnastul, citat de Agerpres.

În finala masculină la individual compus România nu va avea reprezentant deoarece niciunul dintre cei șase gimnaști nu a concurat la toate cele șase aparate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS