5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, calificare fără emoţii în optimi

Pandurii, calificare fără emoţii în optimi

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a calificat la pas în optimile de finală ale Cupei României, după victoria cu 3-0 obţinută ieri, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în faţa divizionarei secunde ASU Poli Timişoara, în faza 16-imilor. Golurile gorjenilor au fost marcate de Valentin Alexandru (’39), Obodo (’48 – penalti) şi Bunoza (’90).

ASU Poli: Gkakos – Stefanovici, Todorov (’46, D. Constantinescu), Telescu, Taub – M. Stancu – Vucea, Giuricici (’65, Ţugui), Dănăricu, Mărgărit – Şt. Blănaru (’76, Neamţu). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Pandurii: R. Stanca – Unguruşan, Piţian (’46, Pleaşcă), Vasiljevic, Bunoza – Voiculeţ (’68, G. Pirtea), Obodo – V. Munteanu, Ov. Herea (’65, R. Trifu), Pîrcălabu – V. Alexandru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Pirtea ’85 / Vasiljevic ’50.

Au arbitrat: Denis Haidiner – Ionuţ Marius Bobe, Adrian Ionescu.

„Să nu mai discutăm despre problemele financiare de la Târgu Jiu. Dacă s-ar fi rezolvat ceva eram cu zâmbetul pe buze și era primul lucru pe care-l spuneam la interviu. Am avut niște promisiuni… Până la urmă jucătorii au spus că se prezintă la meci și sub nici o formă nu voiam să facem protest. S-au făcut multe promisiuni la începutul campionatului. Au și venit mulți jucători în ideea că lucrurile vor merge la fel de bine ca anul trecut. Vorbim de jucători experimentați, valoroși, care au venit să profeseze. Starea de spirit nu este una foarte bună, iar asta se răsfrânge pe jocul nostru. E imposibil să nu se răsfrângă în rezultate, ați văzut că echipa a scăzut în exprimare”, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, la Digi Sport.
„Urmează două deplasări infernale, cu CS Universitatea Craiova, o echipă aflată într-o formă de zile mari, și cu Astra. Starea de spirit se poate schimba doar dacă se rezolvă ceva. Dacă nu, nu sunt un tip pesimist, dar șansele de a scoate ceva din aceste meciuri sunt minime”, a completat tehnicianul pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS