10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlți bănățeni la rând, pentru CSO Filiași

Alți bănățeni la rând, pentru CSO Filiași

_DSC0032

Formația CSO Filiași și-a luat punctele și doza de moral în runda trecută, când a detronat-o pe ASU Poli Timișoara, și speră să bifeze astăzi, de la ora 17.00, alt succes în fața bănățenilor, de data asta oponentă fiindu-i Millenium Giarmata, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a din Liga a III-a, seria 4.
Președintele grupării doljene, Florin Spânu (foto), este convins că Dragoș Bon și elevii săi vor contabiliza toate cele trei puncte, mai ales că deplasarea spre Banat s-a făcut încă de ieri.
„Am plecat cu o zi mai devreme (ieri – n.r.) pentru a le oferi jucătorilor timpul necesar de odihnă. Vrem să demonstrăm și în acest joc că echipa este într-un progres, că jucătorii noștri au valoare și merită să rămână în Liga a III-a. Moralul este bun, jucătorii sunt motivați. Am văzut că au poftă să joace fotbal și pot spune că am făcut o alegere bună aducându-l antrenor pe Dragoș Bon. Nu vom conta pe Mainerici, care mâine (astăzi – n.r.) își face RMN-ul, dar se pare că are o întindere de ligamente, și pe Cosmin Fruntelată, care este plecat la cursurile de antrenori de la FRF. Cred într-o victorie la Giarmata și sunt foarte importante aceste puncte pentru noi. Giarmata este în spatele nostru la patru puncte și pentru noi vin, din nou, două meciuri dificile, acasă cu Metalurgistul Cugir și în deplasare la Lugoj, și avem nevoie să câștigăm acum“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.
Partida din Timiș îl va avea la centru pe arbitrul Alexandru Dan Gornic (Arad), iar la cele două tușe pe Rareș Lakatos și Ludovic Zifceac (ambii din Oradea). Observatori au fost desemnați Dan Miholcea (Bocşa) și Vasile Rad (Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS