10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeacşu a ieşit „şifonat” în amicalul cu Pandurii II

Neacşu a ieşit „şifonat” în amicalul cu Pandurii II

Nicuşor Neacşu a ieşit plin de sânge de pe teren în amicalul cu satelitul pandurilor (foto: Alexandru Vîrtosu)
Nicuşor Neacşu a ieşit plin de sânge de pe teren în amicalul cu satelitul pandurilor (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionarele C CSO Filiaşi şi Pandurii II Târgu Jiu s-au întâlnit sâmbătă, la Rovinari, într-un meci de verificare, rezultatul întâlnirii fiind 1-1. Golul doljenilor a fost marcat de căpitanul Aurel Lupu (’70), în timp ce gorjenii au punctat primii, cu zece minute mai devreme.

Antrenorul lui CSO Filiaşi, Ionel Luţă, a început cu: Lascu – Orban, Lupu, Istudor, Neacşu – Petcu, Obeanu, Popescu, Mainerici – Stoichiţoiu, Georgescu. Au mai intrat: Iovănescu – M. Tănase, Duriţă, Moraru, Mitru, Fruntelată, Pârvuică.

Din nefericire, meciul a fost marcat şi de o accidentare „urâtă”, un fotbalist gorjean a ridicat foarte mult piciorul într-un duel cu Nicuşor Neacşu şi l-a lovit pe acesta cu crampoanele în figură, intrare în urma căreia fundaşul filieşenilor a ajuns la urgenţă.

„Un adversar l-a lovit pe Neacşu cu talpa în nas şi ochi, de am stat la urgenţă de la ora 15.00 până la 20.00. Norocul lui a fost că l-a prins cu pleoapa închisă, că altfel… Cramponul i-a crestat efectiv pleoapa. L-au curăţat acolo, dar arată destul de urât rana. Acum e bine, a primit un tratament şi o să se refacă până la sfârşitul săptămânii. Nu va juca miercuri cu Motru, dar până vineri, la meciul cu Podariul, ar putea să fie apt de joc. Una peste alta a fost un antrenament bun pentru noi”, a explicat preşedintele filieşenilor, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS