16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bawab s-a înțeles cu Steaua. CSU a anunțat rezilierea contractului cu iordanianul (UPDATE)

Fotbal – Bawab s-a înțeles cu Steaua. CSU a anunțat rezilierea contractului cu iordanianul (UPDATE)

Thaer Bawab vrea să îmbrace tricoul Stelei în 2016 (foto: Alexandru Vîrtosu)
Thaer Bawab vrea să îmbrace tricoul Stelei în 2016 (foto: Alexandru Vîrtosu)

Finanțatorul formației Steaua București, Gigi Becali, a afirmat astăzi că a ajuns la un acord cu atacantul iordanian Thaer Bawab, care ar fi semnat deja un contract valabil doi ani cu campioana României, deși nu și-a clarificat situația cu CS Universitatea Craiova.
„L-am luat acum pe Thaer Bawab! Mâine dimineaţă pleacă în Turcia în cantonament şi intră pe mâinile lui Reghe. Thaer Bawab e jucătorul Stelei, ne-am înţeles, e totul rezolvat. A semnat pe 2 ani”, a declarat patronul Stelei, pentru gsp.ro.
Iordanianul este impresariat de soţia antrenorului stelist Laurențiu Reghecamp, Anamaria Prodan, care a recunoscut că, după ce Bawab îşi va rezilia contractul cu CS Universiatea Craiova, Steaua este echipa cu care va semna iordanianul din postura de jucător liber de contract.
„Bawab este deocamdata jucătorul Craiovei şi nu avem voie să discutăm cu el o eventuală mutare. Dacă domnul Rotaru va hotărî că are salariu prea mare pentru Craiova, atunci vom rezilia în cursul zilei de azi, probabil, şi atunci vom vedea ce ofertă vom avea”, a comentat Anamaria Prodan, la Digi Sport.
Thaer Bawab nu mai este dorit la CS Universitatea Craiova din pricina salariului mare, 9.000 de euro / lună, dar și pentru că „este un jucător lent și capricios”, după cum susține unul dintre conducătorii grupării alb-albastre.
Trei goluri a marcat Thaer Bawab pentru CSU în actuala ediție de campionat.

UPDATE (ora 17.25): Managerul CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a afirmat pentru GdS că Bawab va rezilia contractul în această seară.

„Bawab poate merge la Steaua. Vom emite în curând un comunicat prin care vom spune că am reziliat cu el”, a declarat Felix Grigore, pentru GdS.

UPDATE (ora 17.45): Clubul a oficializat despărțirea de Bawab. „CS Universitatea Craiova anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Thaer Bawab”, se arată în comunicatul postat pe csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS