10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Daniel Mogoșanu: Obiectivul meu este de a pregăti cât mai bine echipa

Fotbal – Daniel Mogoșanu: Obiectivul meu este de a pregăti cât mai bine echipa

Daniel Mogoșanu își dorește să facă o treabă bună la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Daniel Mogoșanu își dorește să facă o treabă bună la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Noii strategi ai CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu și Victor Naicu, au condus în această după amiază primul antrenament, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă „Popeci” prezentându-se toți jucătorii care au efectuat vizita medicală, plus fundașul Stephane Acka, revenit între timp în Bănie.
Mogoșanu a acordat cu această ocazie și primele declarații de la numirea în postul de director tehnic, punctând că obiectivul său este de a pregăti cât mai bine echipa și de a se clasa pe un loc cât mai bun în această ediție a Ligii I.
„Este, într-adevăr, o provocare pentru mine. Am mai avut astfel de provocări pe parcursul carierei și au fost momente dificile pe care le-am gestionat destul de bine. Însă trebuie să am mare atenție, pentru că nu poate fi identică situația aceasta cu cele din trecut. Mă așteaptă un parcurs destul de greu. Vestea numirii nu m-a surprins. Am fost antrenorul echipei a doua, sunt de mult timp în club, iar în ultima perioadă am activat în paralel și la prima formație. Sunt mulți sceptici, dar cum am trecut peste momentele dificile din trecut, pot reuși și acum. Nu este problema mea vizavi de jucătorii care pleacă, ține de conducerea administrativă. Am un lot în momentul de față la dispoziție, iar dacă va suferi modificări sau nu vom vedea în perioada următoare. Ce ne interesează în această perioadă este să ne pregătim foarte bine, ca să fim în formă la reluarea campionatului. Obiectivul meu este de a pregăti cât mai bine echipa în fiecare zi și să avem o clasare cât mai bună. Cu jocuri consistente vor veni și rezultatele. Încerc să rămân destul de echilibrat, să gestionez cât mai bine această situație și nimic mai mult”, a declarat Daniel Mogoșanu.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS