27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) - Bozo Rudic: Meciul cu CSM Ploiești o să fie unul greu

Handbal (m) – Bozo Rudic: Meciul cu CSM Ploiești o să fie unul greu

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Bozo Rudic, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că meciul de joi cu CSM Ploiești va fi unul dificil, însă nu se gândește la alt rezultat în afară de o victorie pentru echipa sa.

„O să fie un meci greu, ei au făcut niște rezultate bune, i-au bătut pe cei de la Călărași în ultima etapă, înainte au bătut Baia Mare acasă. Trebuie să pregătim bine și serios acest meci, n-au fost decât două antrenamente, dar cred că o să fie OK. (…) Normal că avem nevoie de puncte, pentru mâine nici nu vreau să mă gândesc că o să fie altceva decât victorie”, a spus tehnicianul gorjenilor, conform Agerpres.
Și jucătorul Mădălin Țuțu a precizat că speră la o victorie în partida cu ploieștenii, afirmând că jocul grupării gorjene a evoluat în ultima perioadă.
„Sperăm ca mâine să câștigăm, să aducem punctele vitale pentru noi și să ne pregătim în liniște pentru următoarea parte a campionatului. Orice meci este greu dacă ți-l faci tu greu, Ploieștiul a câștigat toate punctele, dacă nu mă înșel, acasă, în deplasare nu au scos niciun punct și sperăm să nu facă surpriza aici. Suntem jucători noi mulți și încă lucrăm la o omogenitate. Nu știu ce ne lipsește, noi ne antrenăm din greu, mai ales acum că a venit și Bozo și antrenamentele sunt destul de bune, s-a văzut asta și în jocul echipei, este o creștere vizibilă în jocul nostru. Sperăm să vină și rezultatul, că dacă joci bine și pierzi nu e bine. Sperăm să fie mai bine, pauza care urmează sperăm să fie destul de prielnică pentru noi, sperăm să ne omogenizăm și să facem rezultate frumoase și bune în ultimele șase etape”, a declarat Țuțu.
Partida Energia Târgu Jiu – CSM Ploiești din etapa a 11-a Ligii Naționale se va disputa mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS