5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Gigi Mulțescu, noul antrenor al echipei FC Voluntari

Fotbal – Gigi Mulțescu, noul antrenor al echipei FC Voluntari

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a fost numit astăzi în funcţia de antrenor principal al echipei FC Voluntari, a declarat directorul de imagine al clubului ilfovean, Lucian Ionescu, pentru romaniansoccer.ro. Mulţescu a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu drept de prelungire pentru încă doi ani.

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 63 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Dinamo Bucureşti, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, MKE Ankaragücü, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Jiul Petroşani, FC Braşov, Universitatea Cluj, FC Vaslui, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra-Neamţ, Gaz Metan Mediaş, Petrolul Ploieşti şi Ettifaq FC, la multe dintre aceste formaţii el având mai multe mandate.
FC Voluntari a fost pregătită în ultima perioadă de cuplul Mircea Rădulescu – Daniel Pancu, care a asigurat interimatul după plecarea lui Flavius Stoican. FC Voluntari a început sezonul cu Bogdan Vintilă pe banca tehnică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS