10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe anunță meciuri de foc în Liga Europa

Se anunță meciuri de foc în Liga Europa

Ciprian Tătărușanu este anunţat titular la Fiorentina
Ciprian Tătărușanu este anunţat titular la Fiorentina

După spectacolul oferit de semifinalistele Ligii Campionilor, urmează noi meciuri de „care pe care“ în prima manșă a semifinalelor Ligii Europa. Astăzi, de la ora 22.05, Napoli va primi vizita ucrainenilor de la Dnepr Dnipropetrovsk, iar casele de pariuri cred că italienii sunt favoriți, acordând o cotă de 1.35 la victorie, 4.70 la o remiză și 8.21 pentru un succes al formației oaspete. Pentru Dnepr este o calificare în premieră în semifinalele unei asemenea competiţii, însă ucrainenii au pierdut ultimele cinci partide directe disputate împotriva echipelor din Italia. La rândul său, Napoli traversează o perioadă bună atât în cupele europene, cât și în campionat, unde ocupă locul 4.
Partida Napoli – Dnipro (Digi Sport 2) va fi arbitrată de o brigadă norvegiană, compusă din Svein Oddvar Moen – Kim Thomas Haglund, Frank Andas – Ken Henry Johnsen, Svein-Erik Edvartsen și Sven Erik Midthjell. Delegat UEFA a fost desemnat letonul Janis Mežeckis, iar observator pentru arbitraj – spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin.

Tătărușanu vrea trofeul

În cealaltă confruntare, Fiorentina lui Ciprian Tătărușanu va juca în Spania meciul tur cu FC Sevilla, formație care a câştigat acest trofeu de trei ori. Bookmakerii au acordat o cotă de 1.80 pentru victoria ibericilor, 3.50 pentru un egal și 4.27 pentru o victorie a italienilor.
„Cel mai rapid jucător de la Fiorentina e Salah, iar cei mai tehnici sunt Pizarro și Borja Valero. Avem o echipă care practică un fotbal plăcut ochiului și cu suporteri minunați. Sper ca noi să fim cei fericiți. Ne dorim foarte mult să câștigăm trofeul Ligii Europa, dar ne așteaptă meciuri grele cu Sevilla“, a declarat Tătărușanu, la Digi Sport.
Disputa de la Sevilla, care va fi transmisă pe Digi Sport 1, îl va avea la centru pe germanul Felix Brych, acesta urmând să fie ajutat de compatrioții săi, Mark Borsch, Stefan Lupp, Bastian Dankert, Marco Fritz și Marco Achmüller. Delegat UEFA va fi Barry Bright (Anglia), iar obsevervator pentru „fluierași“ Vítor Melo Pereira.
Meciurile retur vor avea loc pe 14 mai, iar câştigătoarele „dublelor“ se vor înfrunta în finală, pe 27 mai, la Varşovia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS