5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘi-a bătut adversarul și s-a ales cu o bicicletă

Și-a bătut adversarul și s-a ales cu o bicicletă

Patru dintre luptătorii de la clubul Power Gym Craiova au participat recent la o competiție de kickboxing organizată la Deva.
Este vorba despre Laurențiu Mugurel, Alex Armandeo, Nicolas Iordache – toți la amatori și Alex Lupu – la profesioniști.
Laurențiu Mugurel a învins un sportiv local în finala piramidei de copii, 8-10 ani, cu o decizie de 3-0, adjudecându-și premiul care a constat într-o bicicletă. Nicolas Iordache (16 ani, 70 kg), debutant în kickboxing, a avut un meci scurt, reușind să-i administreze adversarului un KO.
Singurul sportiv craiovean care a pierdut la puncte meciul a fost Alex Armandeo, care a luptat la categoria 45 de kilograme. Revenit după un an și jumătate, juniorul craiovean, de 12 ani, încearcă să-și ia revanșa într-o gală importantă care va avea loc pe 1 iunie.
Pentru Alexandru Lupu, de 23 de ani, meciul de la Deva, de la categoria 80 kg, a fost unul de revenire, după ce la finalul anului trecut a pierdut la Năsăud. Lupu s-a impus în repriza a doua, prin KO. „Chiar dacă adversarul lui a atacat mai toată repriza întâi, Lupu a reușit câteva lovituri de braț și low-kick-uri în repriza a doua, făcându-și KO adversarul cu aceleași lovituri de picior pe coapsă, acesta nemaiputând să se ridice de la sol. Aclamat de galeria de susținători, părinți și rude, Alex a făcut un pas important către marile gale și sperăm ca luna următoare să aibă parte de o confruntare în unul din cele mai mari circuite din K1 din lume, Superkombat“, a spus antrenorul sportivilor craioveni, Ionuț Pucă. Acesta a ținut să-i felicite pe toți cei patru elevi ai săi prezenți la Deva: „Țin să-mi felicit sportivii, care cu ocazia acestui eveniment au putut să constate că se poate trăi fără Facebook 24 de ore“.
La evenimentul organizat de clubul Gladyators Gym Deva au participat peste 20 de cluburi din țară, dar și un club din Serbia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS