18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep în semifinale la Indian Wells

Simona Halep în semifinale la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, în această seară pe arena centrală, pe jucătoare de tenis din Spania,  Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, în trei seturi: 5-7; 6-1; 6-1, după un meci care a durat o oră şi 54 de minute. 

Ultima întâlnire între Halep şi Suarez Navarro a avut loc în 2013, în optimile de finală de la New Haven, meci câştigat de româncă în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1. De altfel, Simona Halep a pierdut o singură partidă din cele cinci jucate pe suprafeţe rapide, cu Suarez Navarro. În schimb, sportiva spaniolă, în vârstă de 26 de ani, stă foarte bine la întâlnirile jucate pe suprafaţa ei favorită, zgura, scor 3-0.

Învingătoarea din meciul Simona Halep – Carla Suarez Navarro poate juca în semifinale turneului Indian Wells cu Serena Williams, dacă şi americanca de pe locul 1 mondial ajunge în penultimul act al turneului, după partida cu Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 26 WTA şi cap de serie numărul 27, care va avea loc joi, de la ora 04.00, tot pe arena centrală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS