5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-au întărit defensiva

Pandurii şi-au întărit defensiva

Şandru (în roşu) va apăra culorile pandurilor din retur
Şandru (în roşu) va apăra culorile pandurilor din retur

Problemele medicale cu care se confruntă Erico da Silva l-au determinat pe antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, să ceară conducerii un nou fundaş central, după ce, în urmă cu două săptămâni, a fost cooptat Nikola Vasiljevic, de la OFK Belgrad. Preşedintele gorjenilor, Eugen Pârvulescu, s-a conformat, iar luni seară site-ul clubului anunţa fanii că s-a ajuns la un acord cu Bogdan Şandru, jucător care a fost testat în această iarnă.
„Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu formaţia Fortuna Poiana Câmpina în privinţa transferului definitiv al fundaşului Bogdan Şandru. Jucătorul născut la 4 iulie 1989 s-a antrenat alături de panduri încă din timpul cantonamentului de la Izvorani şi a evoluat şi în amicalele echipei noastre din Antalya. Acum a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu şi va evolua pe postul de fundaş central“, se arată într-un comunicat postat pe panduriics.ro.

A semnat şi Vali Munteanu

Pandurii nu au făcut achiziţii doar în defensivă, ieri fiind adus la echipă şi mijloaşul Valentin Munteanu, tot de la Fortuna Câmpina, dar care va evolua pentru început la Academica Argeş. „Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu mijlocaşul Valentin Munteanu. Jucătorul de bandă dreaptă a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate, iar în returul acestui sezon va fi împrumutat la Academica Argeş, pentru a juca meci de meci şi pentru a reveni în formă maximă la vară în echipa noastră. În vârstă de 25 de ani, Valentin Munteanu este al doilea jucător care vine la Pandurii Târgu Jiu după ce a evoluat ultima oară pentru Fortuna Câmpina, primul fiind fundaşul Bogdan Şandru“, scrie site-ul oficial.

S-au stabilit preţurile biletelor pentru jocul cu Dinamo

Conducerea clubului Pandurii a anunţat că biletele pentru primul meci oficial din acest an, cel din turul semifinalelor Cupei Ligii cu Dinamo, care se va disputa pe 17 februarie în Târgu Jiu, se vor putea procura de la casele special amenajate din incinta stadionului „Municipal“ pe 16 şi 17 februarie. Casa de bilete va fi deschisă luni, 16 februarie, în intervalul 9.00-17.00, iar marţi, 17 februarie, între 9.00 şi 18.00.
Preţurile biletelor pentru meciul din semifinalele Cupei Ligii dintre Pandurii şi Dinamo vor fi următoarele: cinci lei – peluze; zece lei – tribuna I şi II; 15 lei – tribuna 0 şi 30 de lei – zona VIP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS