10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Vâlcenii s-au impus la Piteşti

Fotbal – Vâlcenii s-au impus la Piteşti

Divizionara secundă CSM Vâlcea s-a impus în partida amicală disputată astăzi, la Pitești, scor 2-1, în compania echipei SCM Argeșul, lidera Ligii a III-a, seria 3. Golurile oltenilor au fost marcate de Adrian Codin (30) şi Darius Preda, informează site-ul oficial al „viperelor”.

Tehnicianul grupării din Zăvoi, Alex Pelici, a rulat întreg lotul de fotbalişti, singurii care nu au făcut deplasarea fiind Daniel Popescu şi Ovidiu Mihai, uşor accidentaţi.
În prima repriză CSM a început în formula: A. Popescu – Samson, Pârvulescu, I. Stoica, Al. Ionescu – Iordache, Ov.Popescu, Codin, Konyeha, Ad. Popa – Himcinschi. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Prvulovic, Eremia, D. Dumitraşcu, V. Munteanu, Andrei Marin, Neagoe, Melcea, Piscanu, M. Ion, Staicu, D. Preda şi M. Deaconescu.
„În această perioadă nu urmărim neapărat rezultatele din meciurile amicale, dar este bine pentru moralul băieţilor că am învins. A fost o mişcare bună şi un test util având în vedere stadiul de pregătire în care ne aflăm. Trebuie să creştem de la meci la meci şi să fim în vârf de formă maximă la reluarea campionatului”, a spus după meci Alexandru Pelici.
Pentru CSM Vâlcea următoarea partidă amicală va avea loc vineri, de la ora 11.00, tot în deplasare, cu Atletic Bradu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS