3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au zdrobit Vișina

Alb-albaștrii au zdrobit Vișina

Sin (la minge) i-a „înşirat“ pe jucătorii Vişinei şi a marcat două goluri frumoase
Sin (la minge) i-a „înşirat“ pe jucătorii Vişinei şi a marcat două goluri frumoase

CS Universitatea Craiova a dispus ieri după-amiază, cu scorul de 5-0, de CS Vișina Nouă (Liga a III-a), într-un joc amical disputat pe terenul „Petre Deselnicu“, din incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Sin (‘2, ‘16), Cârstea (‘19), Brandan (‘40) și Avrămia (‘70).
CS Universitatea: Straton – Dănănae, Dicu, Avămia, Velcovici – Mateiu, Brandan – Gângioveanu, Cârstea, Sin – Herghelegiu. Au mai intrat: Popescu – Georgescu, Iuga, Luică, Marcu, Manea, Petre. Director tehnic: Sorin Cârțu.
CS Vișina Nouă: Gălan – Căpraru, Sârbu, Plean, Rădulescu – Dumbravă, Aria, Copilescu, Obreja – Badea, Cojocaru. Au mai intrat: Dragu – Nica, Holtea, Gruia, Glișcă. Antrenor: Laurențiu Urâtu.
A arbitrat: Ionișor Fugaru.

„S-au mișcat bine copiii“

Silvian Cristescu, team managerul CS Universitatea Craiova, s-a arătat mulțumit de evoluția puștilor de la echipa a doua, fiind convins că vom auzi lucruri frumoase în viitor despre aceștia dacă își văd de treabă în continuare. „A fost un antrenament bun. Victoria a venit firesc, pentru că avem în lot tineri de valoare, care, ajutați de cei cu experiență, cum e cazul lui Brandan, au prins curaj și ați văzut că în afară de cele cinci goluri au curs ocaziile la poarta adversă. S-au mișcat bine copiii, dar trebuie să muncească la fel de mult și de bine ca să ajungă acolo unde ne dorim cu toții. Nu vreau să-i nominalizez pe cei care mi-au plăcut, pentru că nu vreau să li se urce la cap, dar avem câțiva jucători la echipa a doua care vor face în curând pasul la echipa mare dacă sunt la fel de serioși“, a spus Cristescu, pentru GdS.
Fostul atacant al Craiovei a afirmat că și-ar dori o victorie, chiar și cu un joc mai puțin reușit, și în partida de duminică, de pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna, programat duminică, de la ora 16.00, pe „Ion Oblemenco“. „Aș fi foarte bucuros dacă am câștiga duminică, indiferent de scor și de modul în care am obține victoria, pentru că întâlnim o echipă bună. Chiajna are jucători buni, ne poate pune probleme dacă nu suntem concentrați 100%. Dar și noi avem atuurile noastre, avem un moral bun, publicul în spate, și în mod normal ar trebui să câștigăm. O victorie cu Chiajna și una cu Brașovul ne-ar aduce o poziție bună în clasament și un moral excelent. Dacă o să terminăm pe locurile 5-8 acest campionat va fi foarte bine, pentru că anul viitor vom discuta cu totul altfel, ne vom bate pentru primele locuri“, a punctat Silvian Cristescu.

Ivan, ținta glumelor lui Pleșan

În timp ce Sorin Cârțu și Adrian Popescu au condus jucătorii care au evoluat în amical, Emil Săndoi a efectuat antrenamentul cu fotbaliștii care vor face parte din lotul pentru meciul cu Concordia Chiajna. La finalul ședinței de pregătire, la intrarea care duce spre vestiare, Mihăiță Pleșan l-a zărit pe Andrei Ivan, abia revenit în Bănie după ce a participat cu echipa națională sub 19 ani a României la turneul de la Tbilisi, unde rezultatele au fost foarte slabe. „Ce ați făcut, măi, la turneu? V-a bătut Cipru și Georgia? N-aș putea. În locul tău n-aș mai spune că am jucat acolo“, a spus Pleșan.
Replica lui Andrei Ivan nu a venit, deși din gesturile făcute a reieșit că nici el nu este prea mândru de realizările de la turneul preliminar Turului de Elită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS