10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul, egal la Turceni

Filiașiul, egal la Turceni

CSO Filiași a trebuit să se mulțumească doar cu un punct în deplasarea de vineri, remizând, scor 1-1, cu Știința Turceni, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 4. Gorjenii au deschis scorul prin Lungu (32), iar căpitanul doljenilor, Aurel Lupu, a restabilit egalitatea în minutul 83.
Antrenorul echipei CSO Filiași, Gigi Ciurea, a început partida cu următorul unsprezece: Lascu – Celea, Vulpe, Lupu, Dumitrașcu – Ianâcu, Hrelea, Ștoiu, Crușoveanu – Bălă, Buciuman. Pe parcurs au mai intrat: Pais, Obeanu, Pârvuică, Răducanu.
„Prima repriză am jucat slăbuț, iar a doua am jucat foarte bine, a egalat Lupu și după, în minutul 90, tot el a comis un 11 metri. Este al treilea joc consecutiv în care greșește, dar, din fericire, a apărat Lascu. Suntem mulțumiți de acest rezultat și mergem înainte cu aceeași bancă tehnică“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Celelalte două reprezentante ale Doljului din Liga a III-a vor evolua sâmbătă, de la ora 15.00. ACS Podari va primi vizita echipei-satelit a clubului Concordia Chiajna, iar ACS Viitorul Municipal Craiova va evolua în deplasare, contra formației FC Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS